4 måter å målrette mobilmikro-øyeblikk og øke salget

By | October 16, 2021

Målet med hvert merke er å skape et sterkt bånd til kundene når de trenger dem. Å holde merkevaren din synlig foran dine potensielle kunder i ulike mikro-øyeblikk er avgjørende for merkevaresuksessen.

Mikro-øyeblikk refererer til en kortsiktig oppmerksomhet alle potensielle kunder bruker på en mobilenhet for å kjøpe, søke eller se på noe.

Mobil er ikke lenger bare en tendens, og mikro-øyeblikk er kommet for å bli. Her er noen effektive måter å målrette mobilmikro-øyeblikk og øke salget på:

1- Identifiser de riktige mikro-øyeblikkene for merkevaren din

I følge Cassandra Wesch, grunnlegger av det digitale mediebyrået Upward Ecommerce, “Å identifisere muligheter for å dele relevante mikroøyeblikk med kunden din, gjør det enklere, raskere og morsommere å få kontakt med merkevaren din”.

For en hoteleier ville det være flott om kundene kan sjekke inn umiddelbart uten å måtte vente i køen.

Fra kundens synspunkt skjer mikro-øyeblikket når de reiser og ønsker å komme seg inn på et hotellrom uten å måtte vente i kø for å sjekke inn.

Vel, du kan gjøre nettopp det ved hjelp av Starwood -appen. Kundene kan sjekke inn direkte på appen.

Så snart kundene kommer inn på hotellet, gjenkjenner beacons at kunden er der. Bekreftelsen gjøres ved hjelp av et fingeravtrykk (hvis du bruker en iPhone), gir appen et romnummer, og så holder du bare telefonen opp til inngangen og kan gå rett inn på rommet ditt. Det er en fantastisk måte for et merke å hjelpe kundene i et mikro-øyeblikk.

2- Merket ditt bør sees når den potensielle kunden trenger deg

Som merkevare er det de største mulighetene å være til stede i alle faser av forbrukerreisen, ikke bare når noen er klare til å kjøpe. Google har definert fire mikromomenter som representerer alle brukernes behov.

Jeg vil vite øyeblikk – Forbrukeren utforsker og forsker, men ennå ikke i kjøpetankegangen. De leter etter nyttig informasjon, utdanningsressurser eller inspirasjon.

Jeg vil gå øyeblikk – Forbruker søker etter en lokal virksomhet eller vurderer å kjøpe et produkt i en lokal butikk.

Jeg vil kjøpe øyeblikk – De viktigste kjøpstidspunktene er når kjøpere er klare til å kjøpe og kan trenge hjelp til å bestemme hva, hvordan eller hvor de skal kjøpe.

Jeg vil gjøre øyeblikk – Disse refererer til øyeblikk når kjøpere leter etter hjelp til å få gjort noe eller lære noe nytt.

3- Mobil er den nye shoppingassistenten- E-butikken din må forstå dette

Amerikanerne handler på nettet, fordeler sine shoppingbudsjetter til å surfe, og utvider regelmessig fem timer i uken ved å kjøpe på nettet.

Telekommunikasjonsselskapet sprint oppdaget at en av fire personer som klikker på mobilannonsene sine, faktisk havner fysisk i en sprintbutikk.

Som bedrift må du gjøre nettstedet ditt mobilvennlig og ha en app som hjelper deg å komme i kontakt med kundene dine i sanntid.

Det er viktig å finne ut de forskjellige søkene for mobiltelefoner som de potensielle kundene bruker mens de finner merkevaren din og optimaliserer virksomhetens tilstedeværelse ytterligere for å høste mer salg.

4- Lever relevante meldinger og trykk på kraften i SMS-markedsføring

I denne alderen med mobil tilkobling er det viktig å utnytte kraften i SMS -markedsføring for å forbedre virksomhetens synlighet og øke salget.

8.6 billioner tekstmeldinger sendes hvert år i gjennomsnitt, og slike meldinger leses innen 5 sekunder. Dette er en fantastisk mulighet til å utforske hvor folk kan lese meldingen din i løpet av sekunder etter at de har mottatt den.

Verktøy som TextMagic er gode til å automatisere SMS -effektiviteten og rekkevidden. Du kan enkelt bygge en til en dialog med kunden din ved hjelp av dynamiske innkommende SMS -meldinger.

Når du sender meldinger, anbefales det å følge tipsene nedenfor:

Segmenter publikummet ditt og send den riktige meldingen til den rette kunden.

Send meldinger som har tidsbegrensede avtaler som snart skal utløpe. Dette vil drive umiddelbare handlinger.

Send utløste meldinger basert på brukerens handling. For eksempel, hvis kunden har lagt noen varer i handlekurven og ikke har bestilt dem, kan du sende en utløst melding med en spesiell rabatt for å overtale kunden til å foreta en bestilling.

Mobilen er ikke lenger i tenårene. Merket ditt må forstå den virkelige kraften i mobile mikro-øyeblikk og må sørge for å være tilstede hele tiden, avhengig av kundens behov.

Leave a Reply