5 måter alle nettbaserte bedrifter kan dra fordel av lokal markedsføring

By | October 16, 2021

Selv om du har en internasjonal virksomhet, er det mange måter du kan dra fordel av lokalt basert markedsføring. Lokal markedsføring kan også være en nøkkel til å katapultere deg til globale markeder hvis du vet hva du gjør og hvorfor du gjør det.

1. Forbedrer søkemotorens rangeringer sterkt

Stedsbasert markedsføring hjelper deg med å få en høyere søkerangering, for når noen søker etter deg på dette stedet, vil du dukke opp på noen av de første sidene i søket. Selv om folk ikke skriver posisjonen sin, vises de lokale virksomhetene først for hvert søk. Dette gir deg en fantastisk mulighet til å tiltrekke publikum ved hjelp av lokal markedsføring.

2. Det er billig og har høy avkastning

Mange aspekter ved lokal markedsføring er gratis. Hvis du for eksempel legger opp innhold som har stedsbaserte søkeord, legger du til informasjon på ulike plattformer som inneholder de riktige søkeordene for posisjonen din, vil forbedre søkeresultatene uten å bruke en krone. Hvis du legger til stedsbasert informasjon i annonser, vil du få enda mer avkastning.

3. Engasjer deg med kundene mer

Når du er mer fokusert på kundens plassering, kan du dra nytte av noe av den automatiske tilliten du får ved å være fokusert på et sted i SEO og annonser. Du kan bruke din faktiske posisjon til å komme i gang, selv om du vil at virksomheten din skal være en internasjonal eller nasjonal virksomhet. Du trenger imidlertid ikke. Du kan fokusere på hvem som helst hvis du vet at du har et publikum der.

4. Tiltrekk flere kunder

Lokalbasert markedsføring kan hjelpe deg med å tiltrekke deg nye kunder ved å plassere fokus på ett sted om gangen (du kan gjøre dette samtidig) gjennom annonserings- og markedsføringsmetodene. For eksempel, hvis du vet at du har mange kunder i en region i Georgia i USA, fokuserer du på annonsering og markedsføring der.

5. Bli en lokalt kjent ekspert

En morsom og effektiv måte å bruke lokal markedsføring til din fordel er å bli en lokal ekspert. Start med posisjonen din eller en større by i nærheten av posisjonen din. Send ut pressemeldinger, få intervjuer på lokale nyhetsstasjoner og send inn artikler i lokale publikasjoner. Markedsfør deretter hver hendelse du gjør slik at du snart blir kjent som en lokal ekspert.

Lokal markedsføring kan være til nytte for alle typer online virksomheter. Det spiller ingen rolle om virksomheten din bare er lokal eller ikke. Selvfølgelig, hvis virksomheten din er lokal, kommer du til å dra nytte av lokal markedsføring enda mer. Å sørge for at virksomheten din dukker opp i lokalt søk, vil tiltrekke seg flere kunder, sikre at du blir mer attraktiv selv og gjør at du kan bli en lokal ekspert.

Leave a Reply