Bruke merkevareambassadører for å få din offline-ROI gjennom taket

B

Merkevareambassadører er innovative fagfolk innen erfaringsbasert markedsføring. De er dyktige eksperter på å komme inn i hodet til målgruppene dine og skape et smittende grasrotsur som genererer kraftig jungeltelegrafen-reklame. Flere teknikker innen gatepsykologi brukes for å skape dype mentale endringer i forbrukerbasen din. Resultatet er en massiv nedgang i tiden som er nødvendig for å merke ditt spesielle produkt eller tjeneste.

Merkevareambassadører er spesialutvalgt for produktet eller tjenesten som skal promoteres. Disse erfaringsbaserte markedsførerne er trendsettere. De er magnetiske og folk strømmer til dem – de ønsker faktisk å bli eksponert for meldingene og/eller produktene dine. De fordyper seg i selve stoffet til den demografien du har valgt, og utvikler øyeblikkelig urokkelige kundeforhold. I tillegg kommer merkevareambassadører:

o Innpode tillit og aksept i hodet til dine mål angående budskapene og/eller produktene dine;

o Kjør ROI gjennom taket;

o Reduser merkevarebyggingstiden betydelig for meldingene og/eller produktene dine;

o Generer den mest effektive reklamen av alle: Munn-til-munn;

o Få gatefolket til å snakke om hva du ønsker at de skal være: ditt budskap!

For mindre enn kostnaden for en reklametavle kan du lage en spesialdesignet erfaringsmarkedsføringsstrategi for deg. Offline markedsføringsenheter spesialiserer seg på gatepsykologi. For eksempel, her er bare noen av reklamemediene merkevareambassadører bruker for å drive budskapene dine dypt inn i hodet til målene dine:

o Glass lastebiler;

o Segways;

o publisitetsstunts;

o Sykler;

o Scootere;

o Advokatvirksomhet

De beste erfaringsbaserte markedsføringsselskapene bruker sine ekspertmerkeambassadører til å engasjere seg i en flerkanals, dobbeltfokusert, synergistisk tilnærming til sine ulike erfaringsbaserte markedsføringsstrategier. Resultatene er svimlende – og for en brøkdel av kostnadene ved tradisjonelle, mindre effektive teknikker. Annonsemediene som brukes er dristige og oppsiktsvekkende. Veteranmarkedsføringskontoansvarlige handler i direkte forbindelse med merkevareambassadørene for å gi budskapet ditt den umiddelbart aksepterte forståelsen som enhver promoter ønsker og trenger. Disse spesialiserte arrangementsplanleggerne er integrerte komponenter i din personlige suksessoppskrift.

Du trenger en tilnærming som er revolusjonerende og dristig for dype effekter. Den strategiske bruken av erfarne merkevareambassadører gir et utrolig effektivt medium for kraftig reklameseier. De tar seg inn i samfunnets struktur og får produktene/budskapene dine lagt merke til på en stor måte. Unike, gateorienterte, peer-to-peer-opplevelser dannes og salget ditt vil skyte i været som et direkte resultat. Innovative, tilpassede tilnærminger innen erfaringsbasert markedsføring er designet av mestermarkedsførere og implementert i stor skala for din enestående velstand.

Oppdag hva merkevareambassadører kan gjøre for å øke avkastningen din umiddelbart, samtidig som du reduserer tiden som er nødvendig for å merke bedriften eller produktet ditt. Du vil bli lamslått. De kan gjøre deg rik!

====================================

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved