Demystifying Spa – Erotikk versus oppmerksom healing

D

Spa-industrien har dukket opp betydelig som en luksuriøs elitelivsstilssektor og henter midler fra topp forretningskretser. Det har gjort tradisjonen til den personlige massøren til et synkronisert lisensiert og akkreditert organ av fagfolk som viser styrke i ledelse av etikk, hygiene, komfort, omsorg og nytelse i et helbredende rammeverk. Den er hovedsakelig basert på anvendelser av hydroterapi som en form for naturlig velvære, programmert i sosialt tilpassede markeder, men fusjonerer i praksis med massasjeterapiindustrien. Den blandede identiteten tilhører involveringen av sistnevnte kategori.

Spa og badehus som hammam, var kjent gjennom tidene i Roma og Tyrkia, for å ha forverret seg fra samfunnets badeidealer til løssluppenhet, skandale og promiskuitet. De slapp aldri unna bildet av samfunnets beryktethet. Massasje i Bangkok ble brukt som en rekvisitt for å tiltrekke kunder og turister til avvikende stiler av erotikk og uformell intimitet mot avgifter. Mange storbyer hadde sine sleske hi med erotisk massasje på salg eller under tak. Spa-industrien til ublu pris, slet med å vokse offisielt til tross for triks for handelen og et parallelt mindre samfunn av menneskehandel, der unge jenter ble lært opp i handelen og byttet. Hygiene og sikkerhet inviterte til enorme investeringer, nemlig regulatorer, kanskje for å minimere smittsomme kjønnssykdommer som sprer seg over hele verden.

Standarder og akkrediteringstavler gikk sammen for å definere denne mektige industrien, som ble obligatorisk for topphoteller å eie. Hygiene, sikkerhet, etikk, grenser, miljø, kleskodeks, personvernlover og lover mot seksuell trakassering av terapeuter har siden blitt godt dokumentert. Massasje- og hydroterapisystemer har blitt standardisert for tilrettelegging av opplærings- og terapeutkrav. Bransjemål og definisjoner er markert for individuelle interesser og for globale verdier. Dette har dannet grunnlaget for spa-drift og virksomhet, økonomiske prognoser, utgifter og gjenvinning.

Det ser ut til at underverdenens tyranni ble oversett da kontrollene til spa-markedene forble hos den erotiske komponenten mer enn hos regulatorene. Spa-terapier har utviklet seg i sin forskning og potensial for helbredelse og har blitt arrangert i avansert vitenskapelig kategori som alternativ medisin. Sistnevnte industri tilhører leger, fysioterapeuter, helsearbeidere og forskere. Deres systemer og beregninger, disposisjon, ferdigheter, studier og aktiviteter var synlige for publikum. Terapi har en markedstjenesteverdi i forhold til ekspertisen til utøveren, snarere enn i forhold til kostnadene ved spa-landskapet. Akkreditanter har administrert institusjonelle programmer basert på akademisk fortjeneste. Spa har generelt tilbudt interne merkede kurs for sine ansatte for å trene i bedriftens standarder. Terapeutene deres er unge med bare grunnleggende ferdigheter til å håndtere standard operasjonsprosedyrer. De er ikke tilrettelagt for vurdering og terapi på klinisk nivå.

Spa-terapier dekker praksis med grunnleggende svensk massasje og også massasjetradisjoner som ayurveda, balinesisk, thai, shiatsu og soneterapi. Disse massasjene har blitt arrangert i tjenester i spamenyer som støtter velvære og en luksuriøs livsstil. Bassenger, vannaerobic, watsu, jacuzzi, chill-bassenger, dampbad, badstue, jetbad, tørrflytting og mange andre pakker er felles territorium. Noen spa har kapasitet til å møte de høyere prøvelsene av terapiritualer og forvandle klientens kropp-sinn gjennom berøringsterapi, ernæring, zen-meditasjon, musikk og yoga.

Spa kan også tilby sportsmassasje, lymfedrenasjemassasje, kranio sakral terapi, dypvevsmassasje og nevromuskulær massasjeterapi som gir vitenskapelig støtte for medisinsk behandling. Dette er tilrettelagt med personvern, komfort, spesialisert vurdering og forutsigbar restitusjon i en tidsstyrt løsning.

Spa smelter ofte sammen med skjønnhetsindustrien hvor plassen er betydelig kontrollert. Skjønnhetstjenester for ansikt, hår og kropp er basert på dermatologiske og kosmetiske infusjoner som håndteres manuelt. Standarder for utstyr, håndklær, kroppsinnpakninger, skrubber, produkter, display, plass, brett og terapeutstell er tydelig merket. Spa frigjør og beholder kundene gjennom sine avanserte gjestfrihetssystemer. Bedriftskontroller er grundige og nøyaktige basert på deres mål. Et zen-spa vil vise organisatorisk tilpasning til helbredelsesritualer, zen-rom, oppmerksomt liv og mestring av behandling gjennom tsuboen.

Etter hvert som feltet fortsetter å vokse og tiltrekke seg kunder, øker bevisstheten. Dyre terapier filtrerer bort plagene som skapes av vanlige menneskers praksiser som er uhygieniske, samfunnsbaserte, offentlige og billige. Helsefarmer og andre kategorier av helbredende bransjer har dukket opp for å utrydde erotikken og myten fra industrien. Terapeuter har kombinert for å liste opp kataloger over dyktige, kvalifiserte utøvere, og har arrangert fora for at virksomheten deres skal forbli virkningsfull.

Spa-industriens influencere burde kanskje jobbe for å heve bevisstheten til menneskeheten, og avlede dem fra de lavere frekvensene av tilværelsen. Gratis webinarer, belønninger, forretningsstøtte og anerkjennelse, og akkreditering kan støtte å oppnå dette. Lover kan håndheves for å straffe pervers praksis. Dette er innenfor rammen av moderne idealer. Likevel er det fortsatt et puslespill hvorfor sjefen med kontroll forblir en romvesen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved