Den brasilianske bikinivoksen – moderne trend eller middelaldertortur?

D

Brasiliansk bikinivoks har blitt populært de siste årene, og har til og med blitt diskutert lenge på showet “Sex and the City” i USA. -off teft. De fleste reagerer på ideen om brasiliansk bikinivoks med skrekk og nysgjerrighet. Mange menn virker fascinert. Selvfølgelig er det ikke de som får dem gjort.

Prosessen for en brasiliansk bikini voks er ganske lik en vanlig bikini voks, selv om brasiliansk bikini voks (noen ganger kalt bare “brasilianere”) nesten alltid gjøres av en profesjonell. I utgangspunktet dukker en kvinne opp i salongen hennes og blir tatt med inn i rommet der voksingen utføres. Der tar hun av seg buksene eller skjørtet og hopper opp på bordet i toppen og undertøyet (og de fleste salonger foreslår at du bruker thongs for denne typen bikinivoks). Estetikeren kommer inn i rommet, og forbereder bikinilinjen med pudder. Deretter legger hun litt oppvarmet voks på bikinilinjen, gnir en stripe med tøy over voksen, venter et minutt og drar stripen av. I mange tilfeller blir kvinnen (eller offeret) bedt om å holde huden rundt lårene stram for å redusere smerten.

Mens en vanlig bikini voks egentlig ville ende der, i en brasiliansk bikini voks, gjentas prosessen om og om igjen til alt kjønnshår er borte (i noen tilfeller er en liten flekk igjen på toppen). I mange tilfeller flyttes undertøyet rundt for å la estetikeren få i seg alt håret. Noen ganger må en kvinne vri seg rundt som en kringle for å la estetikeren vokse alt håret ordentlig. Sidene etterlates helt glatte, selv om jeg advarer deg, gjør det vondt som ingenting annet å få sidene gjort (prøv å ta en Advil før avtalen). Estetikeren bruker en pinsett for å få tak i små eller tørre hår som har unnsluppet voksen. Så får kvinnen ta på seg resten av klærne og vakle av gårde så godt hun kan.

Den brasilianske bikinivoksen koster litt mer enn en vanlig bikinivoks og tar lengre tid. Å bruke undertøy vil føles rart etter denne typen voks, selv om noen kvinner liker følelsen. Ettersom håret vokser tilbake til den nødvendige lengden på 1/4 tomme for neste økt, kan noen kvinner merke litt irritasjon fra hårene på sidene.

Jeg har blandede følelser for denne voksen. Jeg synes det er rart at kvinner føler behov for å fjerne så mye hår og lider av slike smerter. På den annen side føler noen kvinner seg sexigere med denne typen bikinivoks. Jeg antar at det kommer an på hvor mye smerte du er villig til å tåle og hvor nysgjerrig du er på å prøve denne typen voks.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved