Dybde av relasjoner

D

Hvis vi går dypt og dykker inn i denne verden skapt av den allmektige, vil vi finne den samme dybden i forholdet som deles mellom alle skapningene. Ja, alle levende vesener er i slekt med hverandre, men vi er fortsatt ute av stand til å bringe dem i samme skip. og denne nærheten som forblir tom til nå kalles forholdet. Hvis en kone snakker om mannen sin eller en far snakker om datteren sin, er det forholdsbåndet som uttrykker tilknytningen gjennom ordene deres. det er det eneste skipet vi kan ofre til og med vår egen lykke for. Men faktum ligger nede, lykken til våre slektninger gir oss en lykke som er uforlignelig. Når vi først kommer ut av skapet av familieforhold, vil vi oppdage at hele verden er som vår egen familie. Og hvis ethvert menneske noen gang kunne forestille seg den gledesdusjen man får hvis folk begynner å behandle hverandre på samme måte. Og dagen vil ikke være langt da folk vil finne himmelsk lykke på denne jorden.

Og dette er faktoren som kan gjøre målet om globalisering veldig enklere for oss. Det tar utgangspunkt i ens egne naboer og går opp til hele verdens nivå. Når vi først begynner å føle med naboene våre, hengir hele samfunnet seg til det. Og på samme måte når vi begynner å betrakte alle individene i vår nasjon som vårt eget blod, tar hele verden form av en landsby der alle bryr seg om hverandre.

Drømmen om fullstendig globalisering avhenger utelukkende av relasjonene vi deler med andre. Og til slutt beviser det at jo dypere forholdet går, jo dypere blir intensiteten og kommer ut av den drømmen om ekte forhold som kan bevises ved å oppnå fullstendig globalisering. Så la oss bringe hele verden sammen på en enkelt plattform, forstå hverandre nøye og deretter feire lykke i forholdet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved