Dykking på de greske øyer

D

En ferie på øyene i Hellas vil garantert bli fylt med fortryllende landskap, midt i den fascinerende kulturen. Og hva vet du, de greske øyer tilbyr en fantastisk ferie gjennom sine dykkingsturpakker. Dykkesteder i Hellas gir fristende alternativer for å matche forskjellige nivåer av dykkesertifisering. For å hjelpe deg med å planlegge dykkeruten, finn noen anbefalte dykkesteder som matcher dine preferanser for et gresk dykkeeventyr.

  1. Hvis du er på korallrevdykking, dykkesteder i Adiaviade, Santorini, vrimler av pulserende korallrevformasjoner som er bebodd av skoler av gruppere, red snappers, barracudaer, blekkspruter, muslingeskall og sjøanemoner. Et annet dykkested i Santorini er Mansell -revet som ligger i hjertet av det åpne havet. Her vil du kunne observere det marine livet nøye, samt nyte grunt og dypt dykking. På den annen side kan du finne vakre og avsidesliggende steder som er perfekte for dykking, i Kontokali, Korfu, som er hjemsted for en rekke moray ål, gruppere og sjøstjerner i det uberørte vannet.
  2. Vil du se spennende undervannslandskap? En unik dykkeropplevelse kan bli funnet i Caldera, Santorini med sine undersjøiske fjellformasjoner som oppstår fra vulkansk aktivitet i området. Et annet dykkealternativ i Santorini er Palaia Kameni, hvor du kan se fiskeskoler som bor i vulkanske bergarter.
  3. Vrakdykking alternativer er tilgjengelig på theVatera Wreck i Lesvos, hvor kommersiell vrakdykking er populær. I mellomtiden er et annet vrak funnet på Patroklos Island nedsenket på opptil 30 meters dybde. Begge vrakstedene kan lett penetreres av ekspertdykkere, noe som sannsynligvis tilskrives den utmerkede siktprofilen til det omkringliggende vannet.
  4. Treningssentre for dykking, butikker og operatører. Strender og hoteller er tilknyttet PADI-sertifiserte dykkeroperatører som du kan rådføre deg med om alternativer for dykking. Mediterranean Dive Club tilbyr flotte tjenester mens du dykker i Santorini -vannet. Du kan også melde deg på PADI -kurs som tilbys på Aqua Divers Club som ligger like ved Calypso Hotel i Athen. I mellomtiden tilbyr Seven Islands Dive Center på Korfu også utmerket service og overnatting for folk på en dykkeferie.
  5. Gjør deg klar for en gresk dykking ferie med en Aeris A1 Octopus Regulator som sikkert vil komme godt med i nødstilfeller luftkrav eller i tilfelle en fri flyt. Dykkerutstyret [http://www.scubasuppliers.com] har et patentert ortodontisk munnstykke for optimal komfort og sikkerhet når du dykker i fri krets. Hvis du planlegger å følge med barna dine for en helg med snorkling, kan du like godt investere i en H2Odyssey Snorkelvest som selges i både voksne og barnestørrelser.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved