Eteriske oljer som skal spres for stressreduksjon

By | December 6, 2021

Hvem er ikke stresset i disse dager? Vi lever i en fartsfylt verden med høy energi. Enten du føler stress fra jobb, skole, familie, venner eller forhold, er det overalt. Heldigvis kan essensielle oljer være en fantastisk måte å lette på spenningen i hjemmet ditt.

Hva er eteriske oljer: Eteriske oljer har så mange fordeler. Ikke bare lukter mange av dem fantastisk, men de kan ha en positiv innvirkning på helsen din. Hvis du ikke er sikker på hva de er, er essensielle oljer organiske forbindelser som er utvunnet fra planter og sies å ha en rekke helbredende egenskaper. Aromaterapi er praksisen med å bruke essensielle oljer for helbredende formål som kan inkludere fysisk, mental og følelsesmessig helse.

Helbredende planteoljer har blitt brukt i over tusen år av mange forskjellige kulturer. De har en rekke bruksområder, inkludert avslapning og stressreduksjon, naturlig kroppspleie, naturlig rengjøring av hjemmet så vel som for naturlig medisin som anvist av en kvalifisert leverandør.

En dråpe av en essensiell olje er ekstremt konsentrert. Derfor går litt langt når du bruker disse oljene. De skapes vanligvis gjennom destillasjonsprosessen og har blitt ekstrahert direkte fra en plante eller et tre.

Hvordan essensielle oljer kan brukes:

1. Aromatisk – Dette vil være gjennom diffusjonsprosessen for å uskadeliggjøre den essensielle oljen i luften. Innånding av disse oljene antas da å bli absorbert av blodet. Ikke bare får du helsefordelene, men du får også et godt luktende hjem.

2. Kroppspleie – Hjemmelaget kroppspleie er en fantastisk måte å tilføre en olje til din daglige rutine. Oljene tilsettes i disse produktene og absorberes av huden når de påføres lokalt. Er hjemmelagde produkter kan inkludere bodylotion, sjampo og balsam, tannpleie samt leppepomade og mer.

3. Svelging – Svelging av disse oljene bør brukes med en viss forsiktighet og anbefales generelt kun med veiledning av en kvalifisert lege. Noen oljer som sitron, røkelse, peppermynte og oregano kan tas med vann, men bør fortynnes.

Kombinasjoner for stressreduksjon: Selv om det er mange måter å bruke essensielle oljer på, snakker jeg i denne artikkelen om diffusjon til luften. Det er en perfekt måte å nyte et beroligende miljø i komforten av ditt eget hjem. I tillegg er det deilig å lukte en beroligende, avslappende duft når du går inn i hjemmet ditt.

Omtrent 10 dråper av hver olje i diffusoren med vann er tilstrekkelig. Du kan bestemme deg for at du liker en sterkere eller lettere duft, så litt eksperimentering kan være nødvendig. Jeg foreslår at du kjøper ditt favorittmerke av høy kvalitet. Det er mange, men Rocky Mountain Oils, DoTerra og Auracacia er noen fantastiske merker. Pass på at når du kjøper noen av disse oljene, er ingredienslisten KUN den oljen du ønsker å bruke uten bæreroljer inkludert.

Mine favorittkombinasjoner av eteriske oljer:

Lavendel + appelsin

Lavendel – Beroliger og beroliger et overstimulert nervesystem og balanserer hverdagens stress og spenninger.

Orange – Orange Essential Oil gir en beroligende, men likevel gledelig effekt; det kan bidra til å fjerne stillestående tanker, redusere nervøsitet og spenninger og styrke fokus.

Lavendel + Grapefrukt

Lavendel – Beroliger og beroliger et overstimulert nervesystem og balanserer hverdagens stress og spenninger.

Grapefrukt – Fremmer balanse fra hverdagens mentale tretthet, spenninger og stress, samtidig som den lindrer følelsen av utmattelse på grunn av jetlag.

Ylang Ylang + Lavendar

Ylang Ylang – Berolig sinnet og roe nervesystemet og redusere mental tretthet.

Lavendel – Beroliger og beroliger et overstimulert nervesystem og balanserer hverdagens stress og spenninger.

Ylang Ylang + Kanel

Ylang Ylang – Berolig sinnet og roe nervesystemet og redusere mental tretthet.

Kanel – Støtt sunne blodsukkernivåer, øk effekten av andre essensielle oljer og opprettholde et sunt, balansert endokrine system.

Røkelse + furu

Frainkincense – Den varme oljen fremmer ikke bare et sunt immunsystem, den støtter også fordøyelsesfunksjonen, hjelper til med å lindre oppblåsthet i magen, samtidig som den fremmer sunne urin- og luftveier.

Furu – Oppmuntrende positive og beroligende følelser.

Leave a Reply