Fantastiske dykkedestinasjoner

By | January 9, 2022

Hvis du ser etter noe spennende å gjøre i ferien, bør du vurdere å dykke på noen av de beste dykkestedene i verden. Thailand er et flott land å besøke for denne typen eventyr, siden det er mange steder du kan dra til. Noen av de mest populære stedene inkluderer Phi Phi, Ko Tao, Phuket og Surin-øyene. I virkeligheten kan du nyte denne aktiviteten hvor som helst i dette landet.

Fiji er også blant favorittene når det kommer til dykkedestinasjoner og har flere steder hvor du kan dykke, inkludert Bligh Water, Somosomo-stredet, Kadavu og Taveuni. Fargene på skjærene her i landet er spektakulære og du vil også få se pelagikk, haier og barriererev.

For det mest imponerende undervannslandskapet er Maldivene et godt valg. Undervannslivet på Maldivene er rikt og vil fascinere enhver snorkling- og dykkeentusiast.

Australia er kjent for sitt Great Barrier Reef som er det lengste i verden. Dette revet har et bredt utvalg av korall- og sjøliv og er verdt et besøk når du besøker Australia.

Hvis du leter etter et reisemål som har klart vann å dykke i, er Rødehavet et godt valg. Revene er fantastiske og livet under vann er mangfoldig. Noen av områdene du kan dykke i inkluderer Ras Mohammed, Sha’ab Abu Nuhas og Thistlegorm. Disse stedene passer for både nybegynnere og eksperter.

En av destinasjonene som ikke er godt kjent når det kommer til dykking er Afrika. Korallrevet i denne delen av verden er fortsatt stort sett uoppdaget og livet under vann er rett og slett fantastisk. Vannet er klart og det er en flott opplevelse for de som allerede har prøvd andre steder i verden.

For de som nettopp har oppdaget hvor spennende dykking kan være, er Tobago et flott sted å starte. Dette er fordi korallrevene er lett tilgjengelige og dette gjør det lettere for en nybegynner. Avanserte dykkere vil også nyte Tobago fordi dette stedet har en av de største hjernekorallene i verden. Du vil også kunne se Manta Rays og Devilfish i Tobago-vannet.

Leave a Reply