Float Therapy & Lyme Disease En naturlig behandling

By | December 18, 2021

Floatasjonsterapi har blitt brukt i årevis som en måte å redusere stress, smerte og angst. Floatterapi kan imidlertid brukes som en alternativ medisin for å hjelpe mot en rekke fysiske plager og sykdommer. Lyme-sykdom er en slik sykdom der float-terapi kan være ekstremt fordelaktig.

Hva er Float Therapy?

Float-terapi, også kjent som sensorisk deprivasjon eller flyting i et isolasjonskammer, innebærer flyting i et sensorisk redusert miljø. Dette oppnås vanligvis ved å plasseres i en lett og lydtett flytekapsel, kammer eller tank. Kroppen får deretter flyte i 6 til 12 tommer hudtemperaturvann som har blitt mettet med 1000 pund Epsom-salt. Saltvannsløsningen er overmettet med sulfatmagnesium, som lar kroppen flyte uanstrengt. Ikke bare er tanken den ideelle for vektløs smertelindring, men mangelen på stimulering er det perfekte miljøet for å rense sinnet og redusere stress og angst.

Float-terapi og Herxheimer-reaksjonen

Kroniske lider av borreliose er ofte plaget med en tilstand, kjent som en Herxheimer-reaksjon. En herx-reaksjon oppstår etter at kroppen har drept en stor mengde av bakteriene som forårsaker sykdommen.

Cellene til disse sykdomsfremkallende bakteriene frigjør endotoksiner under ødeleggelsesprosessen, som ofte øker symptomene på borreliose og etterlater den lidende i en svekkende fysisk og mental tilstand.

Kroppen skiller ut disse giftstoffene naturlig gjennom huden i en prosess som settes i gang av magnesium. Dette er grunnen til at Epsom saltbad ofte anbefales til de som lider av borreliose.

Flytende i store mengder Epsom-salt, dvs. sulfatmagnesium, kan bidra til å fjerne disse giftstoffene fra kroppen deres. Under en flyteterapi-økt flyter kroppen i en vannløsning som er sterkt mettet med magnesiumsulfat. Disse sulfatene blir deretter absorbert i kroppen gjennom huden og øker leverens evne til å kvitte seg med giftstoffer.

Andre fordeler med flyteterapi for Lyme-sykdom lider

Float-terapi kan hjelpe de med borreliose å oppleve mindre herx-reaksjoner ved å hjelpe leveren med å eliminere endotoksiner fra kroppen. Imidlertid er det andre fordeler som kan oppnås med flyteterapi.

  • Reduser angst

  • Overvinne depresjon

  • Lindre ømme muskler og kroppssmerter

  • Lindre hevelse

Hvis du eller noen du elsker lider av borreliose, hvorfor ikke prøve å flyte i en isolasjonstank. Ikke bare kan flyteterapi hjelpe med symptomene på borreliose, den kan også øke sirkulasjonen, fremme avslapning og redusere stress. For mer informasjon om flytende besøk vår nettside på http://www.resetmindbody.com.

Leave a Reply