Fordelene med infrarøde badstuer

By | October 15, 2021

Å sitte i en badstue i en periode vil føre til svette, noe som har mange helsemessige fordeler. Infrarøde badstuer brukes spesielt for vekttap og avslapning. Infrarød, en type lys, brukes til å varme gjenstander i badstuen i stedet for luft. Ens åndedrettssystem utsettes ikke for høy varme som i vanlig badstue. Det sparer mye tid også.

Disse badstuene, basert på infrarød teknologi, er mer effektive ettersom varmen når dypere i huden i motsetning til konvensjonelle badstuer. Dyp varmeinntrengning tillater fjerning av giftstoffer, alkohol, nikotin og metaller. Det hjelper med å kurere kronisk tretthet; fremmer muskelvekst; øker nivået av veksthormoner; og reduserer cellulitter. Kalorier brukt på en halv time i en infrarød badstue er mer enn det som brukes mens du kjører på samme tid.

Infrarøde badstuer, som ofte har en maksimal kapasitet på fire, kan installeres hvor som helst i huset. Bærbare infrarøde badstuer er også tilgjengelige.

Elektriske infrarøde badstuer er svært nyttig for kreftpasienter. De øker oksygenering og fjerner radioaktive rester. Infrarøde badstuer er gode for kroniske infeksjoner.

Infrarøde badstuer krever 90% mindre energi og varmer mye raskere enn tradisjonelle badstuer. Denne badstuen kan også brukes til pasienter som lider av åreknuter, metallimplantater, hypertensjon og diabetes der konvensjonelle badstuer ikke hjelper.

Leave a Reply