Formostar Infrarød Body Wrap VS Infrarød Sauna: Forskjellene avslørt

By | November 30, 2021

I løpet av de siste årene har jeg ofte blitt spurt “Hva er forskjellen mellom en Formostar infrarød kroppsinnpakning og en infrarød badstue?” Vel, det er mildt sagt ganske stor forskjell, men la meg først forklare hva Far Infrared er.

For å holde det enkelt, er Far Infrared (FIR) lys en form for termisk energi og er usynlig for øyet. Det er varmen du kjenner på huden når du er ute i solen. FIR måles i bølgelengder kalt mikron som mennesker best absorberer innenfor 3- til 50 mikron området med det optimale 9,4 mikron. Dette er den nøyaktige bølgelengden Formostar er programmert til.

Effektene av FIR svekkes med avstanden, så jo nærmere kilden til FIR kroppen din er, jo mer innvirkning vil de ha. Det er her forskjellen mellom en wrap og en sauna begynner!

Når de er nær kroppen, kan FIR-er trenge 4-5 cm/2 tommer gjennom hud (dermis), muskler, blodårer, lymfekjertler, nerver og celler. Infrarød går også bare i rett linje og reflekterer ikke. Sauna FIR-elementer er skjult bak vegger og forblir ute av syne, så det kan være gjettearbeid å finne ut hvor langt unna dem du kan være. Disse elementene vil varme deg og luften rundt deg; men penetrasjonen vil ikke være så dypt inn i vevslagene. På grunn av dens nærhet til huden, absorberes 93 % av strålene som sendes ut fra Formostaren gjennom huden og dypere vev. En annen fordel som innpakningen har fremfor en badstue er at når du har en Formostar infrarød kroppsinnpakning, er hodet ditt fri for varme og du kan puste inn ren romluft, et uunngåelig problem forbundet med en badstue.

De fleste infrarøde badstuer varer bare i en halvtimes økt. Det tar faktisk kroppen 20-30 minutter å varme opp til et fettforbrenningsstadium, og dermed er en badstue over akkurat som du starter! En Formostar varer i femti minutter, noe som gir deg mer enn nok tid til å svette opp en storm og forbrenne opptil 1200 kalorier.

Langt infrarød energi vibrerer cellene og hjelper til med å bryte ned forbindelsene mellom avleiringer som fett og giftstoffer. Kontinuerlig vibrasjon av kroppens molekyler øker dermistemperaturen, utvider blodårene, stimulerer sirkulasjonen og aktiverer stoffskiftet i vev og celler. Med den målrettede og dype effekten av Formostar-innpakningene, målrettes områdene vi har større fettavleiringer på (mage, hofter og lår), slik at cellene under vil bli aktivert mer og frigjøre mer fett og giftstoffer.

Formostaren er tyskprodusert og den eneste maskinen av sitt slag i verden som bruker ikke-allergifremkallende silikon med høy tetthet i innpakningen. Dette er nødvendig for at omslagene skal være sertifisert for bruk på menneskekroppen. Siden de er silisium, er omslagene ugjennomtrengelige for bakterier og er også veldig enkle å rense for kroppsvæsker med et organisk desinfiseringsmiddel mellom klientene. Selv om det har vært bakterielle problemer med flere brukere i en badstue, er det ingen kjente problemer ved bruk av Formostar.

Formostar har blitt godkjent som en type 2 medisinsk enhet i Europa, USA og Australia og har blitt testet for sikkerhet og samsvar i Australasia. Den er oppført i Australian Register of Therapeutic Goods og er den eneste infrarøde enheten med disse godkjenningene. Hvis produktene ikke er oppført som godkjente terapeutiske enheter, har ikke selskaper lovlig lov til å komme med påstander om at produktene deres kan oppnå spesifikke resultater, spesielt for vekttap og smertelindring. For å kunne påstå at deres produkt faktisk kan gi disse resultatene, må bedriftene ha egne studier. Du vil finne at de fleste andre infrarøde produkter er avhengige av artikler publisert på nettet og anekdotiske bevis med hensyn til fordelene med infrarød for å selge produktene sine. Formostar har to kliniske studier og en tredje på gang.

Hver Formostar-klient må fylle ut et medisinsk spørreskjema før de pakkes inn for å sikre at de ikke har kontraindikasjoner. Andre produkter som varmer opp kroppen gjør det ikke. Alt personale må gjennomgå opplæring og være akkreditert for å bruke Formostar på klienter; andre infrarøde produkter vises ikke har denne akkrediteringsprosessen.

Leave a Reply