Hvordan gjøre digital markedsføring for lokal virksomhet

By | October 22, 2021

Lokal markedsføring kan fungere for enhver online virksomhet enten du bare er lokal på stedet du vil markedsføre til, eller om du er en global virksomhet.

Start en lokal nisjegruppe på Facebook

Det bemerkelsesverdige med Facebook er at du kan opprette så mange grupper du vil. Du kan opprette dem for forskjellige steder, slik at du kan lære mer om publikummet ditt i de lokale områdene. Hvis du gjør dette, får du et innblikk i tankene og problemene deres som du kan bruke overalt.

Legg virksomheten din til lokale kataloger

En ting du må være forsiktig med er at mange kataloger ikke lar deg ha mer enn én oppføring per telefonnummer. Du kan få flere numre via noen av de elektroniske tjenestene som Google Voice og andre.

Bidra innhold til lokale nyhetsbutikker

Lokalt er det blader, aviser, TV -programmer, radioprogrammer og mer som du kan bli intervjuet om, sende inn innhold til og mer. Gi dem en grunn til å vise historien din, så blir du snart en lokal kjendis.

Arranger en lokal konkurranse

Du kan starte ting ved å arrangere en online konkurranse for publikummet ditt som bare bor på bestemte steder. Velg en konkurranse som forårsaker buzz. Få for eksempel deltakerne til å lage en video som enkelt kan deles.

Optimaliser nettstedet ditt for lokalt søk

Dette vil ikke koste deg mye i det hele tatt. Sett opp nettstedet ditt, eller i det minste en side på nettstedet ditt med lokale søkeord. Ikke søkeord, tenk på ordene og innholdet du legger på siden før du gjør det. Du vil at besøkende skal føle seg spesielle når de besøker.

Vær lett tilgjengelig

Hvis du vil stole på lokalbefolkningen, må du kommunisere med dem. Du må la dem sende deg en e -post og kontakte deg enkelt. Ikke skjul kontaktinformasjonen din, og sørg for at de enkelt kan gjøre det.

Få flere anmeldelser

Sett opp et system som lar deg få flere anmeldelser. Sett opp autosvareren din for å automatisk be om anmeldelser etter at kunden din har hatt nok tid til å oppleve resultater.

Lag mer lokalt fokusert innhold

Når du fokuserer på et sted, bør du vurdere å lage mer lokalt fokusert innhold. Du må kanskje bli kreativ når du gjør det, men å legge til lokale arrangementer og annen relatert informasjon i innholdet ditt vil hjelpe.

Lag en Influencer Marketing Campaign

En rask måte å bryte seg inn på et hvilket som helst lokalt marked er å finne lokale påvirkere som nevner navnet eller produktet ditt. Du kan ofte jobbe med flere påvirkere samtidig.

Leave a Reply