Hvordan lage en blymagnet som tiltrekker nye kunder til virksomheten din, som bier til en honningkrukke

H

En “Lead Magnet” er en type pakket informasjon (gratis rapport, CD -sjekkliste) du kan tilby i annonseringen for å generere kundeemner (henvendelser). Å tilby en “Lead Magnet” i annonseringen vil øke antallet henvendelser du mottar. I en test jeg gjennomførte for min egen virksomhet, økte tillegg av en “Lead Magnet” mine henvendelser hele 45 ganger.

Nøkkelen er å ikke sette seg fast når du lager “Lead Magnet”. Det er her de fleste mislykkes. De tar uker og måneder å lage en enkel “Lead Magnet” og går glipp av hundrevis (potensielt tusenvis) av verdifulle leads (og salg).

“The Lean Startup” av Eric Ries er en flott bok jeg anbefaler til mine klienter. Den snakker om viktigheten av fart i næringslivet. Hvis du får en idé, implementer den med en gang.

Så når du lager din “Lead Magnet”, tror ikke den må være perfekt. Få det ut og jobber for deg.

Hvis du lager din “Lead Magnet” på 24 timer (i stedet for de 6 månedene det tar de fleste), vil du kunne teste 10, 20, 30 flere ideer og nyte godt av langt større resultater.

Fremskynd din læringshastighet og oppnå ved å implementere raskt.

La oss ta et eksempel for å vise deg hvordan det kan gjøres. Jeg har en katalog for gule sider foran meg. Jeg blar til en side – hvilken som helst side – litt som “Yellow Pages Roulette”. Og den heldige siden er på vei opp: Landskapsarbeid.

En enkel “blymagnet” for en landskapsarbeid kan være en gratis rapport kalt: “Hvordan velge et landskapsarbeidsselskap”.

“Hvordan velge …” er en flott tittel for nesten alle bransjer.

“Hvordan velge et forsikringsagent”

“Hvordan velge noen til å designe kjøkkenet ditt”

“Hvordan velge en elektriker”

For å lage en effektiv “Lead Magnet” er det avgjørende å forstå potensielle kunders frykt og ønsker. Det handler om å komme inn der og forstå potensialet ditt bedre enn de forstår seg selv.

Når du forstår dem, lager du en liste over tingene de vil vite før de tar en kjøpsbeslutning.

Grav dypt. Tenk på hva kunden din prøver å oppnå.

For eksempel kan noen som ønsker å anlegge hjemmet sitt, oppnå flere utfall. For det første kan det være lurt å forbedre utseendet på hjemmet sitt, slik at de kan nyte grillmat i sommermånedene. De vil kanskje føle mer stolthet i hjemmet sitt, spesielt når de er underholdende (mottar komplimenter fra gjester). Eller de vil kanskje forbedre verdien av hjemmet sitt.

Du kan lage (teste) flere forskjellige rapporter (“Lead Magnets”) – eller i det minste teste flere forskjellige titler (med forskjellige “kroker”). En tittel kan være: “Hvordan legge til $ 50 000 i verdien av hjemmet ditt med bare $ 1000 i landskapsarbeid”.

Igjen er forståelsen av behovene og ønskene til målmarkedet en virkelig kritisk faktor her. En annen “Lead Magnet” (med en annen “krok”) kan være: “The Best Way to Landscape Homes If You Live In the Mountains”.

“How to Landscape Homes If You Have a Home In the City” ville appellere til et helt annet marked. Og så har du kanskje spesielle “Lead Magnets” fokusert på emner som …

• Landskapsbelegg

• Liggende murstein og blokk

• Landskapsarbeid for dekk

• Landskapsarbeid for støttemur

Du kan ende opp med mange forskjellige rapporter. Det er en veldig kraftig ting fordi du utnytter alle de potensielle nisjene til kundene dine. Husk at ikke alle ønsker det samme.

Når du har identifisert temaet for “Lead Magnet”, kan du spørre deg selv: Hva er de syv spørsmålene folk stiller om dette emnet?

Det kan være åtte spørsmål. Eller seks spørsmål. Bare lag en liste over spørsmål som potensielle kunder mest sannsynlig tenker på.

La oss si at landskapsarkitektens rapport er “Hvordan velge en landskapsarkitekt som vil gi verdi til hjemmet ditt”. Spørsmål nummer ett kan være: Hvorfor er landskapsarbeid viktig i boligprisverdi?

Og så svarer du bare på spørsmålet.

Du kan begynne med å sitere en studie som viser hvor mye landskapsarbeid som kan forbedre verdien av en eiendom.

Og så kan du fortelle noen historier om boliger som har økt i verdi på grunn av landskapsarbeid.

Du kan snakke om de tre viktigste tingene folk ser etter i et hjem.

Vi har nylig solgt huset vårt. Da vi møtte eierne (etter salget) sa de at de bare elsket tunet. Det var det som virkelig hektet dem til å ville ha hjemmet.

Fortsett en etter en å svare på spørsmålene du tenker på hos dine potensielle kunder.

Du kan snakke om de forskjellige typene landskapsarkitekter – noen kan være mer egnet for hjem mens andre spesialiserer seg på feriesteder eller bedrifter.

Et annet spørsmål er: Hvilke spørsmål bør du stille til en landskapsarkitekt før du gir dem virksomheten din? Kanskje er det kritiske spørsmål som hjelper kunden til å bedømme evnen og opplevelsen til potensielle landskapsarkitekter.

En annen ting kan være: Hvordan bestemmer du deg for landskapsarbeidet? Hva er designprosessen hvis du landskapsfører hjemmet ditt? Hvordan er tilnærmingen forskjellig avhengig av området? Det kan være at du har forskjellige trær avhengig av forskjellige klimaer – fjell eller kyst.

Jeg vet at jeg har fokusert på en bestemt bransje (landskapsarbeid). Men tenk på hvordan dette gjelder deg. Det spiller ingen rolle hvilken type virksomhet du eier – dette gjelder like mye.

La oss si at du driver en kampsportskole. Spørsmålene dine kan være …

1. Hvorfor er kampsport viktig for barns tillit?

2. Hva er de forskjellige typene kampsport?

3. Hvilke spørsmål bør du stille din kampsportskole før du hopper ombord med dem?

4. Hvordan bestemmer du hvilken skole du skal sende dem til?

Og så avslutter du “Lead Magnet” med en oppfordring til handling som oppsummerer forskjellene dine og gir kontaktinformasjonen din. Du kan også gi et tidsbegrenset tilbud om en konsultasjon eller en spesiell bonus ved kjøp.

Følg denne enkle prosessen og lag en “Lead Magnet” som tiltrekker nye kunder til virksomheten din, som bier til en honningkrukke.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved