Hvordan øke kundebeholdningen med digital markedsføring?

By | October 16, 2021

Kundebeholdning er kjernen i enhver virksomhet i dag. Etter hvert som oppkjøpet av kunder fortsetter å øke, har virksomheter blitt tvunget til å bli ekstra kreative for å beholde kunder og opprettholde høyt salg. I en av studiene gjort av US Small Businesses Administration og US Chamber of Commerce, ble det fastslått at det å kjøpe nye kunder koster opptil fem ganger sammenlignet med å beholde de eksisterende. I dette innlegget gir vi deg fem mest effektive strategier for å øke kundeoppbevaring med digital markedsføring.

Start med å sette kundenes forventninger

Når du begynner å jobbe med en markedsføringsinnsats, bør den første oppbevaringsinnsatsen være å sette kundenes forventninger. Forventningene hjelper deg med å klargjøre visjonen og gjøre et selskap i stand til å strukturere driften rundt Key Performance Indicators (KPI -er). Når du setter veldig høye forventninger og leverer mer enn kundene regner med, vil de være glade og komme tilbake for mer.

Kundens forventninger bør trekkes i tråd med deres behov. Dette betyr at du må starte med omfattende markedsundersøkelser for å finne ut hva de trenger og hvordan du skal levere det. Husk å angi tidslinjer for evaluering av KPI -er. Ikke nøl med å gjennomføre endringer for å gjøre forventningene mer realistiske.

Vær en ekspert på din nisje

Hvis du posisjonerer deg som en ekspert i nisjen, kommer kundene alltid for å få råd. De kommer tilbake for å lese innholdet ditt og bli en del av næringslivet. Som ekspert blir ordet ditt tatt med finalitet. Anbefalinger trukket i plattformene dine er rike på innhold og garanterer brukere av høyeste verdi. For å bli ekspert på et felt trenger du følgende;

(I) Utfør omfattende og regelmessig forskning om målmarkedet

(ii) Sørg for å drive en blogg for å utdanne og veilede klienter

(iii) Generer vanlig innhold av høy kvalitet om nisjen

(iv) Vurder å kjøre et månedlig e -postmarkedsføringsprogram

Bygg en ekstraordinær kundeservice

Kundestøtten du installerer i virksomheten, vil definere hvor fornøyd målklientene er. Når kundene blir behandlet godt, vil de fortsette å komme til deg for flere tjenester og produkter. God kundestøtte regnes som en del av verdiskapningen til produkter eller tjenester.

Hovedkomponentene i god kundeservice inkluderer en forpliktelse overfor kunden på alle nivåer av samhandling. Dette kan utvides til å omfatte tjenester og produkters perfeksjon. Se på det som en del av forretningskulturen. Hovedkomponentene med høy kundeverdi inkluderer;

(I) Umiddelbar respons på kundenes henvendelser om et produkt

(ii) Opprettholde heltidsnærvær på sosiale medier og samhandle med målklientene regelmessig

(iii) Tilbyr løsninger på klientproblemer på forskjellige nivåer ved hjelp av innhold og blogg

(iv) Følger kunder som har kjøpt produkter fra e -postmarkedsføring og mobilapper

Gjennomfør spesialtilbudsprogrammer for kundene dine

Når kunder kommer og kjøper av deg, betyr det å la dem bare gå et stort tap av virksomhet. Du mister fortjenesten som kan ha kommet fra gjentatt kjøp og henvisninger. Ved å implementere et spesielt lojalitetsprogram, vil kundene dine finne en grunn til å fortsette å komme tilbake for mer. For eksempel kan et treningsselskap vurdere et spesialtilbud om ny fitness-e-bok til klienter som bruker tjenestene. Tenk på spesielle kuponger, spesielle rabatter og andre kreative hensyn som vil tilføre verdi til kundene.

Kjør tilbakemeldinger fra kunder og implementer funn

De fleste kunder som ikke er fornøyd med merkevaren din, klager ikke. De går bare bort, og sjansen er stor for at du aldri vil vite hva som gjorde dem sinte. Vær oppmerksom på at selv om de ikke forteller deg det, forteller de det til andre og får dem til å unngå å kjøpe fra nettstedet ditt. Den beste metoden for å identifisere disse klagene er å gi dem en plattform for lufting av misnøye.

Tilbakemeldinger fra kunder får brukerne til å forstå at de er verdsatt, og deres innspill til å forbedre produktet er uvurderlig. Noen tilbakemeldinger gir god innsikt i hvordan du kan omdefinere produktet og overgå konkurrenter. For å holde kundene tilbake, sørg for å varsle dem når endringene de anbefalte er implementert. Sørg for å målrette dem på nytt med nye annonser og spesialtilbud.

Det siste opptaket

Å beholde kunder i virksomheten din bidrar til å sikre at de fortsetter å kjøpe og henvise andre. Husk at ingen supermetode er ideell for alle virksomheter. De skisserte fem taktikkene vil hjelpe deg med å bringe kunden nærmere, forstå hva han vil, og tilby den på best mulig måte for garanterte resultater.

Leave a Reply