Hvordan tjene en million dollar i virksomheten din – og hvorfor du sannsynligvis ikke vil det

By | November 16, 2021

Hva er viktig før virksomheten din kan vokse til neste nivå

Jeg er sikker på at du har sett overskriftene:

“5 trinn for å opprette en millionbedrift”

“Hvordan tjene en million dollar på 30 dager”

eller hva med

“Hvordan tjene en million dollar online på 2 minutter” (Ja, dette er en YouTube-videotittel!)

Hva tenker du på når du ser disse overskriftene? Er de sanne, eller en haug med svineri?

Hva om jeg fortalte dere at begge ville være riktige?

Nå før du trykker på slett- eller tilbake-knappen, hør meg.

Helt siden covid-19 rammet, har jeg drevet mye med selvoppdagelsesarbeid. Jeg har lest Vishen Lakhiani (grunnlegger av Mindvalley) bøker og tatt Be Extraordinary-programmet hans, jeg deltok på et Mindset Retreat og har lært mye om personlighetstypen min gjennom Dressing Your Truth for å nevne noen.

Gjennom alt dette dypdykkearbeidet har jeg fått mye klarhet og “aha”-øyeblikk – spesielt med hele konseptet med å nå suksess på flere millioner dollar.

Og bare så du vet det, er en av funksjonene som min spesielle personlighetstype har (Type 4 hvis du følger Carol Tuttle), å dele kunnskapen jeg mottar og tror på. Den ligger i DNAet mitt, så jeg kan ikke la være!

La oss komme tilbake til å ha en millionbedrift…

Den gode nyheten: det er oppnåelig.

Den skuffende nyheten: Det krever enten mye hardt arbeid og flaks, eller mye sjelsøking og tankesettskifter.

Ja. Jeg vet. Jeg sa “mindset”-ordet.

Det har eksistert lenge.

Forkynt av mange trenere, Law of Attraction-guruer og så videre.

Er du åpen for å høre mer om hvorfor dette begrepet stadig dukker opp når du snakker om suksess? Flott, fortsett å lese.

La meg spørre deg i forbindelse med virksomheten din:

• Har du noen gang sagt til deg selv at du ikke har råd til noe bedriften din virkelig kan trenge og dra nytte av?

• Har du noen gang vurdert å ta et program, få mer utdannelse eller registrere deg for en mastermind på høyt nivå og umiddelbart avslutte ideen når du visste kostnadene?

• Hva med når du først startet bedriften din? Prøvde du å gjøre alt selv for å spare penger og/eller ikke måtte bruke penger for å komme i gang?

• Har du noen gang truffet en veisperring i virksomheten din som førte til at du ønsket å legge ned alt sammen eller gå tilbake til å gjøre noe som var mer kjent?

Sjansen er at du har opplevd dette mer enn én gang. Sannsynligvis mange ganger. Pokker, jeg vet at jeg gjør det! Forleden så jeg en kampanje for et eksklusivt forretningsarrangement jeg trodde ville være perfekt å delta på… helt til jeg så prislappen.

Hvorfor det?

Det er vår tankegang.

Nylig deltok jeg på et Mindset Retreat arrangert av Fabienne Fredrickson. Jeg gikk inn i denne retretten uten noe reelt problem eller problem jeg trengte å løse. Jeg var mer nysgjerrig enn noe annet – jeg trodde hvis jeg gjorde har noen tankesettproblemer som måtte løses, ville de komme til overflaten på dette arrangementet.

Jeg ble positivt overrasket over å oppdage at jeg gjorde det ganske bra! Men det var rom for forbedring (er det ikke alltid?).

Jeg oppdaget også hvor stor hindring dette var for mange gründere som sliter.

Enormt stort.

Det var mange tilstede som slet med å:

• Få sine første betalende kunder

• Betale nok til å dekke forretningskostnadene deres

• Tjen deres første $1000, $5000, $10.000 i løpet av en måned

• Tror de kan nå høye mål som å tjene $1 000 000 i virksomheten deres

• Tenk større enn å tjene nok til å betale regningene og ikke mer

• Bli synlig og bli kjent som en ekspert i sin bransje

• Og så videre, og så videre…

Vel gjett hva de alle hadde til felles?

Begrensende tro.

Det viser seg at vår begrensende tro kommer fra meldinger (enten falske eller ekte) vi internaliserte før vi nådde en alder av 7. Sjekk ut videoen nedenfor fra Dr. Bruce Lipton som forklarer dette fenomenet.

Da jeg vokste opp, var den store jeg hørte klassikeren: “Penger vokser ikke på trær!”

(Når dette faktisk er ganske usant – det er mange bedrifter som gjør det veldig bra som krever dyrking av frukt eller nøtter på trær!)

Hvis jeg hadde en dollar hver gang jeg hørte den setningen, ville jeg vært millionær nå.

Jeg skal ikke engang prøve å forklare dette komplekse emnet, enn si noen tilbudsløsninger på dette lumske emnet her, siden det er mange mennesker som er langt mer kvalifisert enn meg som kan hjelpe med det. (Hvis du ønsker å finne en løsning, ta kontakt, så kan jeg gi noen anbefalinger.)

Men mitt håp og intensjon var å få deg til å tenke for å se om det er noen mulighet for at du kanskje opplever begrensende tro gjennom dyptliggende tankesettprogrammering.

Programmering som kommer fra år siden, som kan holde deg tilbake fra selv troende er det mulig du kan skryte av en millionbedrift en dag?

Som Fabienne Fredrickson sa under retretten:

“Du er altfor smart til å være den eneste som står i veien for deg. Jo mer du kommer deg ut av veien, jo mer du møter opp, jo flere folk du tjener, jo mer penger tjener du.”

Her er greia. Gå tilbake til overskriftene jeg delte ovenfor. De kan være fra legitime kilder av folk som virkelig vet hvordan de skal få virksomheten din til det million-dollar-nivået.

Og de kan også være svindlere som regner med de som er desperate og villige til å betale hva som helst for å få den lovede potten med gull ved enden av regnbuen.

Bak markedsføringsgardinen lurer noen som tjener en million dollar for å overbevise desperate mennesker om at de har svaret. Løsningen som vil få det hele til å skje enkelt og uanstrengt.

Problemet er:

a) De er egentlig ikke millionærer. De vil at du skal synes at de bruker de private jetflyene og kjører dyre biler, men i virkeligheten har de bare leid eller lånt disse rekvisittene til foto- eller videoopptaket som skal brukes til å markedsføre varene deres.

b) De selger deg produktet, programmet eller systemet som fungerte for dem. Det betyr ikke nødvendigvis at det vil fungere for deg.

c) Med mindre de tar tak i tankesettblokkene først, er det veldig vanskelig å oppnå suksessen de lover.

Enkelt sagt: du kan ikke virkelig lykkes før disse tankesettblokkene er løst.

“Viljestyrke virker ikke for mer enn 5%, fordi den kommer fra bevissthet. Den nåværende tilstanden til tankesettet ditt forårsaker de nåværende resultatene. Underbevisst programmering (tro) driver din oppførsel, vaner og handlinger.” Fabienne Fredrickson

Nå betyr ikke dette at alle har tankesettproblemer.

Det er mange svært vellykkede forretningsfolk som var velsignet over å ikke ha hørt eller internalisert disse meldingene da de var unge, eller gjorde arbeidet som var nødvendig for å få disse blokkeringene ut av veien for suksessen deres.

Så hvis du tror det er noen begrensende overbevisninger under overflaten som blokkerer suksessen eller millionbedriften din, oppfordrer jeg deg til å utforske ressursene jeg har samlet nedenfor.

La oss fjerne “sannsynligvis ikke” fra denne artikkelens tittel og gå videre og oppover sammen!

Til din forretningssuksess,

Susan

Anbefalte ressurser

  • Bok: The Code of the Extraordinary Mind: 10 ukonvensjonelle lover for å omdefinere livet ditt og lykkes på dine egne vilkår (amzn.to/35yfy5R ) av Vishen Lakhiani

  • Bok: Omfavn din storhet: Kom deg ut av din egen vei og lev et rikere, fyldigere og rikere liv ( https://amzn.to/35wprBc ) av Fabienne Fredrickson

  • Artikkel: Tips for lederskapssuksess for småbedriftentreprenører (evisionmedia.ca/leadership-success-tips-small-business-entrepreneurs/)

  • Dr. Bruce Lipton forklarer HVORDAN VI ER PROGRAMMERT VED FØDSEL (www.YouTube.com/watch?v=7TivZYFlbX8&list=PLDyzuA46kvJl877npx3kJX4SOYew_7GVr&index=158)

  • Fabienne Fredrickson Boldheart Business (Mindset Retreats er to ganger i året) (boldheart.com/ )

  • Mindvalleys Be Extraordinary Quest-program ( https://www.mindvalley.com/be-extraordinary/ )

  • Bok: Det er bare min natur! En guide til å kjenne og leve din sanne natur (amzn.to/35yg4Rl )

  • Gratis kurs: Live Your Truth Beginners Guide (www.liveyourtruth.com/195.HTML ) Det er 4 typer skjønnhet, hvilken er du?

Leave a Reply