Jugulær markedsføring

By | November 3, 2021

Når jeg setter meg ned med en bedriftseier for første gang, vil jeg alltid spørre dem om hvilke markedsføringsaktiviteter de har prøvd til dags dato. Enten de forklarer dem eller viser meg eksempler, vil de ofte føle at markedsføringsaktivitetene deres ikke har fungert.

“Vi holdt messer, men det ga oss ikke én kunde.”

“Vi prøvde direktereklame, og det fungerte ikke.”

“Jeg er på Twitter, men det gir meg ingen ting, det er bortkastet tid.”

Alt det ovennevnte er det jeg liker å kalle Marketing Vehicles – messer, direktereklame og Twitter, for å være nøyaktig. Fungerer disse kjøretøyene? Selvfølgelig gjør de det. Google dem, og du vil finne suksesshistorier knyttet til ethvert markedsføringsverktøy. Så hvorfor ser det ut til at de ikke fungerer for deg? Det kan være fordi du går for halsen. Med andre ord, du prøver å gå direkte for salg i stedet for bare å engasjere en prospekt til å ta neste skritt.

Hvis du har et produkt eller en tjeneste med lav risiko, lav pris, vil du sannsynligvis finne en viss suksess i jugular markedsføring, men hvis du markedsfører noe som krever at prospektet stoler på deg eller produktet, må du se på igjen HVA du sier eller gjøre i en markedsføringsbil, i stedet for å endre selve markedsføringsbilen.

Et eksempel på Jugular Marketing er det for SobeSportsClub(dot)net

Tenk deg at du er singel og et medlem av det motsatte kjønn kommer til deg på en natt ute. Samtalen går omtrent slik. “Hei, jeg heter (LOGO). La meg si det igjen (fordi det tar opp 1/3 av annonsen, så det må være viktig). Jeg har mange fantastiske egenskaper du ville elsket ved meg (de” er alle oppført her i punkt). Så, vil du gifte deg (det er det beryktede telefonnummeret nederst som skriker, kjøp fra oss)?”

Det er ingen grunn for meg til å handle i dag, og ærlig talt er jeg ikke ute etter mange av disse egenskapene i et treningsstudio. Men hva om du fokuserte annonsen mer på kjøperen enn deg selv? Hva om du gjorde det enkelt og mindre risikabelt for meg å ta neste steg? Annonsen kan da se mer ut som den Gold’sGymCanada(dot)com har.

Hvis vi var tilbake i den sosiale situasjonen, kan dette tilsvare: “Du ser ut som om du kanskje vil ha litt selskap og tydeligvis liker steder som dette (etter at alle overskriftene viser at du forstår meg og fremhever en viktig motivator for meg”. Jeg har a komme sammen på et annet sted som dette (noen nøkkelfunksjoner og et gratis VIP-pass). Det er neste onsdag (det er tidsbegrensning på det). Hvis du har lyst til å komme og bli bedre kjent med hverandre, sjekk ut detaljene (kjøringer) dem til mer informasjon og et sted hvor de kan handle enkelt og med minimal risiko).

Hvilken vil få deg til å handle lettere? Sistnevnte lar Gold’s Gym fange flere prospekter. Det lar dem bedre måle effektiviteten til meldingen og verktøyet (VIP-pass) de bruker. Men viktigst av alt, det lar prospektet prøve dem ut uten kostnad.

Neste gang du ønsker å utføre den markedsføringstaktikken, unngå jugular markedsføring. Prøv å fange potensielle kunder i stedet for å gå direkte til det salget.

Leave a Reply