Kampanjeutbrenthet

K

Når publiseringen endrer seg, finner mange forfattere seg nødt til å mase for å få sine egne kampanjer for bøkene deres på rullen.

En av hovedklagene er utbrenthet. Mye arbeid å gjøre, men bare noen få (noen ganger bare forfatteren) for å gjøre det.

HVA FØRER TIL DET

Den viktigste måten å komme til utbrenthet og raskt er – INGEN PLANLEGGING.

Når en forfatter ikke planlegger hvordan de skal markedsføre bøkene sine, gjør de ville og sprø ting for å få ut ordet. Ting som kan slå av lesere og kaste bort tid og penger.

Ingen tempo eller planlegging av oppgaven.

Når du lager en markedsføringsplan for en bok, er det å planlegge personlig arrangementer, bloggturer, annonser og eksponering en viktig aktør for å sikre at kampanjer er en morsom ting i stedet for en utmattende øvelse.

Påpeker den verdifulle eksponeringen fremfor ubrukelig eksponering.

Noen forfattere i sin iver etter å få eksponering tråkker mange tær på veien. De spammer andre blogger, de spammer e-poster de lager upassende reklamesalg av bøkene deres på de rareste stedene. Alle disse tingene kan slå tilbake – men mest av alt bidrar de til utbrentheten.

HVORDAN FORHINDRE DET

Utbrenthet kan forebygges med riktig planlegging og planlegging. Dette er noe jeg personlig har lært over tid. Dessuten, hvis bøkenes holdbarhet er – for alltid (som det er fordi når du – forfatteren – får tilbake rettighetene til den, kan du publisere den på nytt hvis du vil), så har du lang tid på deg til å markedsføre den.

Lag en bokmarkedsføringsplan

Undersøk hva andre med bøker i sjangeren din, ditt demografiske område og forfattere som deg gjør for å selge boken deres. Bryt ned kostnadene/investeringene du er villig til å gjøre i tid og penger for å fremme.

Ro deg ned.

Ta deg tid før boken kommer ut til å gi den skikkelig buzz (omtrent 6 måneder), og planlegg deretter dagene, tidene i uken du er villig til å bruke på kampanjer (personlige omvisninger, bloggturer, twitter-promo, FB-promo, etc)

Ta fri.

Ikke la utbrenthet komme snikende på deg. Planlegg ferier og bruk automatiske verktøy for å hjelpe deg med å opprettholde tilstedeværelsen på sosiale medier, og gjør annonser på nettet i løpet av denne tiden for å holde navnet ditt der ute.

Inviter andre til å hjelpe.

Roma ble ikke bygget på en dag – heller ikke av bare én person. Å få litt hjelp fra vennene dine er alltid en fin måte å slippe litt damp på.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved