Kausjonsgaranti: Pass deg for den falske spørren

By | October 30, 2021

Produsenter av kausjonsobligasjoner har ett hovedmål: produsere virksomheten og gå videre.

Du vet at det er en prosess når du sender inn en kausjonsgaranti for godkjenning, men hater den syke følelsen når garantisten kommer tilbake med massevis av spørsmål. La oss innse det, kunder vil bare fullføre transaksjonen og komme videre med livet sitt. De har viktigere ting å gjøre enn å fylle ut skjemaer, skanne dokumenter og fullføre søknader. Du vet at du vil bli presset tilbake fra klienten din hvis du feiler dem.

Dessuten kan spørsmålene resultere i en blindvei, en deklinasjon! Har forsikringsgiveren allerede dannet seg en mening? Gjorde de allerede bestemme kontoen er ikke for dem, men vil bare fullføre filen… for å ha en komplett fil?

Vi vil kalle en slik person “Falsk Asker” – en underwriter som setter deg gjennom tempoet, bare for å si nei til slutt. De aldri egentlig ønsket å skrive bindingen og utvikler filen under falske forutsetninger. De sender deg på et idiotoppdrag. Det er 100 % bortkastet tid!

Eller kanskje spørsmål er det motsatte… Obligasjonsgarantien mener kontoen kan passe, men må bare sjekke noen flere punkter. Dette kan være det første steget på en vellykket reise. Her er mer: Det kan være noe herlig om spørsmålene gode underwriters stiller. La oss utforske.

Ved gjennomgang av filen markerer analytikeren styrker og svakheter. For eksempel er selskapet 10 år gammelt, men nåværende ledelse har kun vært på plass i ett år (et pluss og et minus). Eller kanskje nettoverdien er sterk, men gjelden er høy, noe som resulterer i for mye innflytelse. Er det mer bra enn dårlig, kan en godkjenning være på sin plass – etter ytterligere utbygging.

Nå kommer gave: Nøkkelpunktene, garantispørsmålene, er en innsikt i beslutningsprosessen. De er nøkler til underwriters sinn. Ved gunstige svar kan autorisasjon følge. Spørsmålene kartlegger et forløp som produsenten kunne tenke seg, men ikke bekrefte. På denne måten er garantispørsmålene uvurderlige, nøklene til suksess.

Husk at det også er rom for frustrasjon på forsikringsgiverens side.

Q. Hvilke av garantispørsmålene er valgfrie? Du vet, de uviktige.

A. Det er de alle viktig.

Dermed frustrasjonen når vi spør 5 Q’er og får tilbake 3 A’er. Spør deretter de 3 på nytt og få tilbake bare 2. Du skjønner ideen.

Det hele kommer ned til dette: Pass på den falske spørren. Du må unngå den personen som churner filen og kaster bort tiden din. Hver produsent har vært gjennom det. Du svarer på spørsmål i to uker og får en avvisning de kunne ha regnet med på dag én – og ikke kastet bort tiden din.

En god underwriter utvikler bare en konto de har tenkt å støtte. De liker det og vil gå videre, men må rydde opp i filen. Spørsmålene deres er en gave, veien videre, nøkkelen til din suksess hvis du følger opp villig og flittig.

Døm oss alle etter våre prestasjoner:

  • Gode ​​underwriters er raske. For eksempel gir kontoret vårt svar samme dag på alle innsendinger.

  • Er svarene våre kortfattede og enkle å forstå?

  • Tilbyr vi en umiddelbar avvisning eller klar vei fremover, definert av garantispørsmålene som vil få avtalen gjennomført?

En god kausjonist kan være din viktige allierte og forretningspartner. Velg oss nøye basert på ytelse, og pass alltid på den falske spørren!

Leave a Reply