Kreative markedsføringsideer for jernvarebutikker

By | November 4, 2021

Med store landsdekkende kjeder som dominerer markedet, har små jernvarebutikker noen ganger vanskelig for å være konkurransedyktige. Nøkkelen er å finne et unikt salgsforslag for virksomheten din og å utnytte det slik at kundene ser verdien i å velge deg fremfor en av de større butikkene. Her er noen gode måter å få virksomheten din til å skille seg ut.

  1. Giveaways-Når butikken din åpner for første gang (eller selv om du bare er ute etter en ekstra dytt), tilby små giveaways til kundene dine med kjøpet. Dette vil være verktøy eller produkter de kan bruke som er merket med butikkens informasjonshammere, målebånd, nivåer osv. Når en kunde bruker dette produktet og går tom for noe eller bestemmer behovet for å besøke en jernvarehandel, vil se informasjonen din og umiddelbart gå din vei!
  2. Klasser i butikk-Jordvarebutikker danner ofte litt av en kultur og sosial atmosfære, så finn måter å spille dette opp på. Et godt valg er å sponse opplæringskurs og pedagogiske seminarer i butikken din. Samarbeid med leverandørene dine for å gi informasjon som kundene vil finne verdifull. Selv dine ansatte kan instruere disse timene – alt fra mindre oppussingsprodukter til fullskala ombygging. List opp klassene du tilbyr den måneden over kassaapparatene dine med et stort, synlig vinylbanner som tydelig informerer kundene om mulighetene deres til å utvide ferdighetene sine.
  3. Veldedige donasjoner-Tilby produktene dine til veldedige grupper og organisasjoner i byen som bygger eller reparerer hjem for de mindre heldige. Dette er flott PR for bedriften din, det får deg til å se mer troverdig ut, og til gjengjeld kan du ofte annonsere på hjemmesiden ved å bruke et banner eller et hageskilt. Når kunder ser at du gir tilbake til fellesskapet ditt, er de mer tilbøyelige til å handle hos deg.
  4. Ladies Night-De fleste jernvarebutikker markedsfører hovedsakelig mot menn. Mens flertallet av kundene dine sannsynligvis er menn, ikke forsøm damene. Arranger en “Ladies Night” i butikken din som tilbyr dine pedagogiske klasser og til og med en spesiell rabatt på kjøp gjort av kvinner. Bruk avtakbare vindusklemmer for å gi butikken din et lett feminint preg. Det er et stort potensielt marked her som er noe uutnyttet, og med riktig tilnærming kan kvinnelige kunder dramatisk påvirke virksomheten din.
  5. Personlige shoppere-Noen kunder klager over at jernvare- eller oppussingsbutikker er overveldende. Imøtegå denne innvendingen ved å tilby kundene en personlig shoppingtjeneste. Dine ansatte hjelper allerede kunder med å finne produkter daglig uansett, men å lage et formelt program gir en inntektsmulighet. Kunder kan la en av dine ansatte guide dem rundt i butikken og hjelpe dem med å finne akkurat det de trenger for prosjektet deres, eller for enda mer bekvemmelighet kan medarbeideren forhåndsvelge produktene de trenger, slik at når kunden kommer, er alt de trenger å gjøre er å sjekke ut.

Leave a Reply