La oss dykke inn i det siste som fester med Elvis ‘diett

By | October 16, 2021

Elvis er en levende legende. Folk sier at når en er død, er han død, men det er totalt motsatt i Elvis tilfelle. Han lever og lever fremdeles blant oss alle. Fansen hans øker fortsatt for hvert år. Sangene og dansestilen hans er noe som virkelig får fansen til å bli gal for ham. Det er mange forskjellige mennesker som kommenterer det faktum om hvordan hans undergang startet. Noen sier at det var hans vane med narkotika og alkohol som fikk ham til å gå ned i et veldig raskt tempo, men med å se litt lenger ble det funnet at han spiste virkelig usunt.

Det var sjokkerende å høre at Elvis var inne i en veldig dårlig spiserutine. På den tiden var det ikke et slikt konsept om sunt kosthold og spisemønstre som det er nå. La oss se på hva som er de forskjellige måltidene han pleide å ha gjennom dagen. Til frokost pleide han å ha seks store egg tilberedt i smør med ekstra salt, ett kilo bacon og et halvt kilo pølser og 12 kjernemelkkjeks. Til middagen pleide han å ha to Fool’s Gold -smørbrød med en krukke med peanøttsmør og en krukke med jordbærsyltetøy, samt ett kilo sprøstekt bacon på en baguette i dobbel porsjon av hele middagsmenyen.

Til middag hadde Elvis fem doble hamburgere og frityrstekt peanøttsmør og moset banansmørbrød som han elsket. Han pleide også å ha forskjellige snacks mellom måltidene. Det er interessant å vite at han til frokost pleide å ha omtrent 5000 kalorier mat og til middag hadde han omtrent 84 000 kalorier mat og til kveldsmat om lag 5000 kalorier til. Alle disse tallene kombineres til omtrent 94 000 kalorier totalt. Dietten med så høye kalorier forårsaket hans død i så tidlig alder sammen med alkohol og narkotika. Det bør læres av ham at vi må ta vare på hva vi spiser, noe som kan bidra til å forhindre at vi kommer inn i alvorlige medisinske plager.

Leave a Reply