Løsninger for røyking på offentlige steder

By | December 22, 2021

“Røyking dreper!” – Vet du at alle sigarett- og andre sigarpakkene har dette trykket med fet skrift enten på forsiden eller baksiden av omslagene? Men vet du hvor mange røykere som har lagt merke til dette og aldri sett på dette som en alvorlig advarsel for helsen deres.

Vi vet alle at røyking er en slik avhengighet som ikke ville forsvinne lett blant flertallet av verdens befolkning, og ingen slike land kunne stoppe eller hindre røykere i å enkelt slutte å røyke ved å håndheve noen lover. Fortsatt å håndheve et røykeforbud i offentlige områder har kastet nytt lys blant dem som regelmessig har gitt råd til andre om ubehag og negative effekter av røyking.

Faktisk kan forbud mot røyking i offentlige områder fortsatt ivaretas ved å innføre røykehytter som kan brukes til røyking, og holde resten av miljøet røykfritt. Alle offentlige områder er nå avlastet fra røyken og røykerne. Hvis du er en røyker, så er det eneste stedet du kan underholde røykegleden din et røykesenter som ligger enten utenfor barene, restaurantene, kjøpesentrene osv., bygget i friluft eller er bygget inne i bygningen i en form for semi. -lukket røykehus, godt ventilert og riktig resirkulert.

Stadig flere som er bekymret for deres og folkehelsen vil sette pris på innføringen av røykeforbud og røykehytter. De menneskene som var allergiske mot røyk eller ikke besøkte puber på grunn av miljøet, ville nå være mer interessert i å gå på barer og diskoteker og øke salget med både røykere og ikke-røykere på jakt etter underholdning. Alle røykere som ønsker å røyke kan flytte inn i røykehyttene og la resten av stedet være røykfritt. Få derfor røykesentrene til å konkurrere og leve opp til standardene definert av myndighetene.

Disse tilfluktsrommene er en god måte å bli kvitt den farlige sigarettdampen som har forårsaket flere problemer hos mennesker over hele verden. Du kan velge hvilken som helst form for røykehus, siden det er mange med forskjellig stil og design tilgjengelig på markedet i dag. De kan konstrueres med materialer av god kvalitet og absolutt ingen vedlikehold.

Disse røykehyttene er bygget i nesten hver blokk, det eneste stedet for en røyker å besøke og oppfylle sine røykeønsker. Disse tilfluktsrommene er for det meste stående tilfluktsrom hvor du besøker et minutt eller to, røyker sigaretter og knuser sigarettsneipene inne i søppelbøttene eller vertikale søppelsøyler og drar.

Du kan også komme til å se på noen mellomstore til store røykehytter med folk som sitter og prater lenge. Vel, det er ingen forbud mot tiden en røyker tilbringer i et røykehjem. Selv om tilfluktsrom for røyking har gitt nytt liv til røykere, har det samtidig begrenset bruken av sigaretter, og motivert røykere til å redusere røykevanene sine i stor skala på offentlige steder for å holde atmosfæren ren med et nytt håp om å ha en sunnere nasjon.

Den største fordelen med røykehjem er strukturen. Den har et tak for å beskytte mot alle klimatiske forhold, med den ene siden helt åpen og et anstendig sittearrangement sammen med søppelkasser for å kaste røykesøppel. De fleste av disse røykfrie tilfluktsrommene har blitt designet ved å bruke buede, fine, toppmoderne konstruksjoner og er plassert vekk fra alle offentlige inn- eller utgangssteder. De har også røykeskilt for å identifisere dens eksistens for enhver røyker. De fleste av disse tilfluktsrommene har blitt bygget på offentlige parkeringsplasser der de fleste røykerne samles for å puste.

Bruk tilfluktsrom for røyking – en siste utvei for offentlig røyking…

Leave a Reply