Luksushus i Mumbai

L

LUKSUSHUS WISE CITY – Panvel

De kaller det The City That Never Sleeps med god grunn. I en by som Navi Mumbai som tilbyr så mye å se, lære, dele og gjøre, er det vanskelig å bygge et liv her (og ha det gøy mens du er i gang), og Wise City er et flott sted å begynne den reisen .

Ligger i Panel – Navi Mumbai, i nærheten av kommende Navi Mumbai lufthavn, Mumbai Trans Harbour Link og Alibaug Mutlimodal Corridor, tilbyr utviklingen rimelige studioleiligheter med ett og to soverom

Fra kjøpesentre, butikker, restauranter, frodige parkveier og kulturelle attraksjoner, å bo på Wise City i Panvel tilbyr noe å gjøre for enhver alder og livsstil, noe som gjør det til en god investeringsmulighet, både når det gjelder rimelighet og avkastning.

De vakkert proporsjonerte rommene skaper lyse og luftige rom hvor det er en fryd å bo og underholde. Med fantastiske vinduer og kvalitetsfinish, mesteren

For å oppnå dette har hvert element i spesifikasjonen blitt utformet med størst oppmerksomhet på detaljer.

LUXURY HOMES er Mumbais eksklusive eiendommer som tilbyr luksus, premium og rimelige hjem over hele Mumbai.

Vi brenner for eiendomsbransjen og er forpliktet til å heve standarder, dele beste praksis og utvikle fremtidig talent.

Hos Luxury Homes forstår vi at folk overalt leter etter et hjem de kan kalle sitt eget. Et hjem er et kjært minne som varer evig, hvor veggene omfavner minner, takene gir ly for kjærlighet og latter, der de stille hjørnene byr på en sårt tiltrengt pause og livet i seg selv blir en grunn til å feire.

Vi ønsker å gjøre reisen like gledelig som øyeblikket når du endelig finner det perfekte hjemmet. Så vi begynner med å samarbeide med kundene våre fra starten og være der når det betyr mest – helt fra nettsøk til meglere til boliglån til papirarbeid til endelig å finne det perfekte hjemmet. På makaan.com hjelper vi deg å finne glede.

Vår visjon

Levere pålitelige opplevelser som du setter pris på hele livet.

Vårt oppdrag

Å være førstevalget for våre forbrukere og partnere i deres reise med å oppdage, leie, kjøpe, selge og finansiere en bolig. Vi gjør det med data, design, teknologi og fremfor alt lidenskapen til våre ansatte, samtidig som vi leverer verdi til våre aksjonærer.

Send oss ​​en e-post hvis du ønsker å kjøpe, selge eller leie eiendommer i Mumbai

customercare@dluxuryhomes.com

Sted: 402, Laxmi Enclaves, Uttan Rai Road, Mira – Bhayandar

kontakt oss: 919820019632

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved