Manikyr 101: Alt du trenger å vite

M

Å gå til salongen for en manikyr er en relativt rimelig nytelse som kan forsterke stilen din. Enten du er ny på opplevelsen eller bare vil ha en ny idé til neste gang du drar, her er det du trenger å vite.

Typer

Selv om manikyren din kan tilpasses uendelig for å passe stilen din, er her de vanligste alternativene:

– Grunnleggende

En grunnleggende manikyr starter med å myke opp neglebåndene i en krem ​​eller olje og bløtlegge hendene i vann i omtrent fem minutter. Manikyristen din vil be deg velge form, lengde og farge du vil ha på neglene dine. Deretter vil hun klippe og file dem i ønsket form – enten firkantet, rund, et sted i mellom eller spiss (også kalt stilett). Hun vil massere hendene dine og skyve neglebåndene dine tilbake. Sunne neglebånd vil forbedre det ferdige utseendet. Til slutt vil hun male neglene dine med en base coat, etterfulgt av ett til to strøk med den fargede lakken du har valgt, og deretter et klart toppstrøk. Vanligvis vil manikyren lede deg til negletørkeren for å sette lakk.

– Fransk og amerikansk

En fransk manikyr er et klassisk, elegant utseende som passer for nesten enhver anledning. Neglen er malt i en klar, blekrosa eller nøytral farge med en hvit spiss. Den amerikanske manikyren ligner den franske stilen, men tuppene er avrundet og gitt en nøytral eller off-white farge for en subtil look.

– Nail Art

Noen kan velge å pynte manikyren med airbrushing, klistremerker, 3D-elementer som bittesmå buer eller blomster, eller rhinestones og edelstener. Pyntene kan legges til bare én finger eller alle. Denne looken har blitt spesielt populær de siste årene, og mulighetene for å lage din stil er uendelige.

– Gel Polish

Gellakk kombinerer monomervæske og et polymerpulver for å lage en hard harpiks når den herdes under et UV-lys. Den varer lenger og fliser mindre enn vanlig polish. Siden den kan danne sin egen form, kan gellakk strekke seg forbi lengden på den naturlige neglen din, og gi deg den lengden du ønsker uten bekostning av akrylnegler. For å fjerne gellakk må du bløtlegge fingertuppene i aceton til det løser seg opp.

– Verktøy

Verktøyene en manikyr bruker er veldig viktige. Sørg for at artisten din er lisensiert og bruker riktige renseprosedyrer på alle verktøyene hennes. Til neglebåndene vil hun vanligvis trenge en myknerkrem, en pinne for å skyve neglebåndet tilbake, og en kniv eller saks. Hun vil også ha negleklippere, en fil, bomullsboller, håndklær, polishfjerner og kremene og lakkene som er nevnt tidligere.

Nå som du vet hva du kan forvente, velg manikyren som passer best til din personlige stil!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved