Måter å avgifte på spaet

M

Vi blir bombardert med giftstoffer hver eneste dag. De er i maten vi spiser, luften vi puster inn og i ting vi berører, men de fleste av oss tenker ikke over det. Flere og flere begynner imidlertid å forstå virksomheten med detoxing, det vil si å kvitte kroppen vår for giftstoffene som bygges opp over tid.

Den gode nyheten er at det er mange måter vi kan avgifte kroppen vår på, og de fleste av dem er lett tilgjengelige på et spa nær deg. Nå kan du bli bortskjemt og gjøre noe godt for kroppssystemene dine på samme tid. De fleste av oss har hørt om dampbadet eller badstuen hvor vi går for å svette ut alle de dårlige tingene som flyter rundt inni oss. Dette gjøres vanligvis etter andre behandlinger, og åpner opp porene, og etterlater deg uthvilt innvendig og utvendig.

Mer avanserte måter å detox på er imidlertid mange. Ta for eksempel lymfedrenasjemassasjen, en som lover å øke sirkulasjonen, drenere oppfanget vann og giftstoffer ut av kroppen din og gjøres ved milde bevegelser i ansiktet, nakken og kroppen. Høres avslappende ut, ikke sant? Så er det tangbadet (som også kan gjøres med salt). Her suger du i et stort kar fylt med tang, salt eller en kombinasjon av begge og lar mineralene komme inn i kroppen mens vannet trekker ut giftstoffene.

Hvis en bløtlegging ikke er noe for deg, kan du ta i en saltskrubb eller en tangwrap, og det er også gjørmebad og gjørmeinnpakninger som gjør det samme, og etterlater huden din myk og sinnet ditt oppstemt.

Mens noen mennesker ville hoppet på sjansen til å gå til et spa, for andre er det bare for følsomt og de vil heller gjøre noe mindre invasivt. Gå inn i ionisk detox, noe som mange kiropraktiske kontorer tilbyr rundt om i landet. Her setter du ganske enkelt føttene i en bolle med varmt saltvann og lar arrayen (et kobbertilbehør) presse og trekke ionene gjennom kroppen og ta med seg giftstoffer. Du vil bli overrasket over fargen på vannet når behandlingen er ferdig! Alt dette svømte bare rundt inne i deg, de akkumulerte giftstoffene som vi plukker opp i løpet av hver dag.

Å avgifte kroppen din er en god måte å kvitte den med det du ikke trenger, og pokker, du kan bare få litt velvære mens du holder på!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved