Monster Hummer – Hvordan finne dem?

M

Start alltid med sikkerheten først og planlegg dykket ditt på forhånd. Så hold deg til planen din. Monsterhummer har en plan for å være trygg, og det bør du også. Sjekk utstyret ditt og de lokale dykkebutikkene for dykkeforhold.

Noen ganger kan du dykke over en monsterhummer i en god siktsituasjon, men oftere vil du sekke disse monstrene i svært lav sikt. Sjekk områder med dype sprekker og avsatser å gjemme seg i. Vanligvis rundt 10 til 30 fot, men denne 10 til 30 foten er i lav til null sikt med høy bølge og strøm.

Jeg har funnet monsterhummer under avsatser med sovende sykepleierhaier. Den største jeg kom over var ved 0 til 5 fot syn, med middels bølge, i en dybde på 25 fot, og en svømmetur fra kysten på omtrent 175 yards. Verktøyet som kreves er hendene dine, en veske, en kilepinne og et ekstra sett med hender.

Når du kommer over en hummer som gjemmer seg i et hull, hvis du ikke får hånden inn, går du inn i kilepinnen under halen hans og kiler ham ut. Han vil begynne å bevege seg fremover, og når du får ham, heng på. De har en tendens til å bli sinte og slå deg med halen. Vær forsiktig, men fast for ikke å brekke av bena, dette er det søte kjøttet.

Hummer lever i steinete områder og kunstige skjær hvor det er rikelig med mat og en enkel vei til dypere vann for kommende stormer. De velger områder med lav sikt for å unngå rovdyr og foretrekker dype hull og dypere avsatser.

Spiny Lobster varierer fra Maine Lobster og er ganske annerledes. De virker mer robuste, raskere og mer intelligente. Kanskje det er på grunn av vanntemperaturen som får dem til å hoppe. Den største likheten er at de begge smaker godt.

Å dykke i arenaene der monsteret Spiny Lobster bor er ikke for nybegynnere. Det involverer vanligvis et dykk på land med begrenset til null sikt, lett til kraftig bølge og steinete, naturlige avsatser og utspring.

Hvis du ikke har noe imot haiene ved Sebastian Inlet, kraftige bølger og sterke strømmer, er det mest kjente stedet Monster Hole. Mange dykkere har pakket de store her. Wabasso Beach i Vero Beach vil gi noen få færre haier og mye mindre strøm. Hvis du tar deg litt tid her, kan du ta med deg et monster hjem.

Spiny monster hummer lever over hele Florida-kysten og Karibia. Det er en begrenset sesong for å dykke for disse skjønnhetene. Fra 1. april til 5. august, bortsett fra sportssesongen som er den siste onsdagen og torsdagen på rad i juli hvert år. Sportssesongen er spesiell fordi du får mer enn den vanlige daglige grensen på seks per person per dag, men kan variere fra år til år.

Monster Lobster er et eventyr å finne. Nyt dykket, bli med kompisen din, og foreta et planlagt dykk og hold deg til planen din. Ta med hjem din egen monsterhummer.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved