Nettsted Live Support, det perfekte vedlegget for å forbedre online-konverteringer

By | January 5, 2022

I dagens fartsfylte verden er teknologisk innovasjon nødvendig for å forbedre effektiviteten. Det samme kan sies om kundeservice hvor det er avgjørende å gi kunden en mulighet til å ha all informasjon om et produkt for å gjøre dem i stand til å ta selvforsynte beslutninger og til slutt forsegle avtalen profesjonelt. Når en ineffektiv tjeneste kan slå av en kunde, kommer en meningsfull interaksjon gjennom Support Chat Software som en legitim assistanse der kunnskapsrike selgere aktivt hjelper og engasjerer seg med kundene. Det kan hjelpe kjøperen med å overvinne usikkerheter, og gir svar og hjelp til deres spørsmål.

Det er så mye mer med denne Support Chat-programvaren enn bare å gi assistanse på en høyteknologisk måte og bygge bro mellom forhandlere og kunder. En bedrifts konverteringsrate kan tidobles med det. En statisk nettside kan til og med få mer trafikk enn før, og lokker dermed enda flere kjøpere. Implementering av denne programvaren har muligheten til å raskt svare på spørsmålene som kan øke handlepotensialet i din bedrift betydelig.

I dag har kundene blitt svært teknisk kunnskapsrike, og å gi litt hjelp på nettsiden din gjennom Webside Live Support kan gå en lang vei for å styrke virksomheten din. Noen ganger føler folk seg engstelige for å finne pålitelige bedrifter på nettet. Mens de surfer gjennom nettstedet ditt, vil de sette stor pris på tilstedeværelsen av en faktisk og øyeblikkelig menneskelig interaksjon på landingssiden, og dermed gi bedriften din et forsprang samtidig som de vinner deres tillit.

Som nevnt tidligere, har det blitt observert at konverteringsfrekvensen til et nettsted som bruker Webside Live Support er hele ti ganger høyere enn for et gjennomsnittlig nettsted. Takket være nettrepresentantene på landingssiden kan antallet gjennomsnittlige nettbestillinger øke utrolig mye. Det blir veldig enkelt å konvertere kundeforespørsler til et legitimt salg. Kunder føler seg lettet når de ikke trenger å ty til det ofte ubrukelige og tidkrevende alternativet med e-post eller telefonsamtale. I stedet kan de oppnå umiddelbar tilfredsstillelse bare ved å ha en enkel og umiddelbar dialog på hjemmesiden din. 77 % av e-forhandlerne mener bestemt at denne programvaren er avgjørende for å konvertere en chat til et salg. Ifølge en undersøkelse var konverteringsratene som ble gitt av Live Support utrolig høyere enn noen annen kommunikasjonskanal.

Videre, med Support Chat Software, kan du enkelt se live-trafikken på nettstedet ditt. Mye nyttig informasjon knyttet til sidevisninger, henvisende nettsted, by og kontaktinformasjon til personer er også lett tilgjengelig.

Når andre alternativer for å kommunisere kan vise seg å være uhåndterlige, gjør nettbaserte økter informasjon lett tilgjengelig og kan øke både konverteringsfrekvensen og bestillingene på nettet betydelig. I en verden av e-handel kan tilstedeværelsen av live chat-verktøy på nettstedet føre en besøkende nærmere kjøp.

Leave a Reply