Oversikt over ulike typer ansiktsbehandlinger

By | November 13, 2021

Huden i ansiktet ditt kan bli utsatt for betydelig skade fra stress og miljøfaktorer. Ansiktsbehandlinger kan være et effektivt forsvar mot tegn på aldring. Lær om de forskjellige behandlingsalternativene som er tilgjengelige for å finne ut hva som passer dine behov og ønsker. Denne velværeprosessen kan bruke en rekke forskjellige produkter for å levere forskjellige resultater. Avhengig av hvor du går, vil personen som administrerer prosedyren bruke forskjellige produkter og teknikker.

Klinisk eller tradisjonell

Disse typer ansiktsbehandlinger innebærer en innledende konsultasjon med en utdannet terapeut som vurderer huden din først for å bestemme det beste behandlingsforløpet. Den profesjonelle vil være i stand til å skjelne de individuelle behovene til hver enkelt pasient før han anbefaler en reseptprosedyre som vil bidra til å løse problemer som pH-balanse, tørrhet, fethet, peeling eller foryngelse. To vanlige ansiktsbehandlinger er dyprensende og balanserende behandlinger. Med dyprens vil terapeuten utføre dyprensing av ansiktet for å frigjøre porene. Med balansering vil et ansikt med både tørre og fete flekker få skånsom, men likevel grundig, rensing for å løse problemer.

Anti-aldring

Når synlige tegn på aldring begynner å sette inn, begynner noen mennesker å ta ansiktsbehandlinger for å bekjempe rynker og slapphet. Disse prosedyrene innebærer bruk av massasje, som stimulerer viktige muskler i ansiktet. Massasje hjelper også med å fastgjøre huden som løsner. Noen klinikker kaller denne prosessen “roulage”, som er et fransk ord som betyr løft og rull. Etter en fast massasje forbedres blodstrømmen og oksygeneringen til huden, noe som kan føre til synlig oppstramming. Massasjen hjelper også huden med å absorbere spesielle antialdringsløsninger og -produkter, administrert under prosedyren.

Mikrodermabrasjon og peeling

Kjedelig eller ujevn hud kan ha nytte av lysende ansiktsbehandlinger, også kjent som mikrodermabrasjon. Under eksfolieringsprosessen pusser terapeuten bort døde og matte celler fra overflaten av ansiktet. Et peelingverktøy fjerner fine linjer, rynker, mindre arr og områder med pigmentering. Verktøyet kan også redusere porestørrelsen. Behandlingen inkluderer også typisk påføring av krem ​​som forbedrer tone og utseende. En hydrafacial er en spesiell type eksfolieringsprosess designet for sensitiv hud. Etter rensing og peeling påfører fagpersonen en spesiell syrepeeling som fjerner alle urenheter. En sugeanordning suger det kjemiske produktet bort, som også renser ut porene. Spesielle fuktighetsgivende kremer påføres etter renseprosessen for å fukte.

Tips og forslag

Før du fortsetter med noen behandling, bør terapeuten teste alle produktene først for å sikre at du ikke har en negativ reaksjon på kjemikaliene. Still spørsmål om prosessen hvis du er i tvil om hva du trenger eller ønsker. En ansiktsbehandling bør målrette mot spesifikke bekymringer og problemer for å bidra til å forbedre tone og fasthet. Når du er ferdig, bør du forlate spaet med hudfølelse og ser merkbart bedre ut. De fleste føler seg også avslappet og forynget etter denne velværeprosessen.

Utforsk de forskjellige tilgjengelige alternativene for å finne ut hvilken type du tror du vil ha. Etter å ha lært alle detaljene, snakk med en profesjonell for å planlegge denne forfriskende opplevelsen.

Leave a Reply