Shadow Love – Finne enhet i oss selv

By | October 16, 2021

Unity, så vakkert ord. I disse tider med dyp splittelse har mange av oss etterlyst det. Men la oss innse det, det kan være vanskelig å finne felles grunnlag med dem vi kaller våre fiender. I en tid hvor det kan føles lett å dehumanisere, fordømme eller ‘avbryte’ dem vi dømmer, hvorfor i all verden vil vi ha enhet?

JegDet er veldig forståelig – denne “oss og dem” -mentaliteten. Likevel etterlater vår mangel på enhet oss polarisert. Og det er vanskelig, om ikke umulig, å gå videre når vi føler oss polariserte.

Nå jeg foreslår ikke at vi blir venner eller er enige med alle. Det jeg foreslår er heller at vi griper dette øyeblikket til å bli venn med de delene av oss selv som vi har fordømt, skjult, neglisjert og dømt. Det er når vi slutter fred med oss ​​selv at vi synes det er lettere å finne fred med andre.

Walle lever med en viss grad av indre polarisering. Det viser seg som den kampen for å akseptere oss selv akkurat som vi er. Denne vanen med å skjule hvem vi egentlig er. Maskerne vi bruker for å glede og imponere. Løgnene vi forteller for å redde ansiktet.


Imidlertid er det når vi reintegrerer de skyggefulle stedene i oss, at vi finner dyp indre ro.

SNoen ganger er vi så redde for våre skygger, vi vil gjøre alt for å komme vekk fra dem. Men, akk, vi kan ikke overgå våre skygger. Unngåelse vil ikke få dem til å forsvinne. Faktisk kommer de vanligvis enda sterkere tilbake og dukker opp i livene våre når vi minst venter det. Så lenge vi er drevet for å unngå skyggene våre, vil de fortsette å sabotere våre liv.


Det er når vi vender oss til å omfavne våre skygger, at de hjelper oss med å forandre livene våre.

DI stressetider er det lett å falle tilbake i skyggemønstrene våre. Disse vanene, atferdene og stemningene vil vi helst ikke innrømme. Så hva om vi i stedet for å dømme oss selv stopper for å legge merke til hva som skjer. Så smertefullt det kan føles, krever skyggene våre helbredelse. Når vi går inn i aksept, kan vi ta et dypere dykk for å se hva som skjuler seg under overflaten.

So, hvordan omfavner vi det vi ikke vil omfavne? Hvordan føler vi medfølelse for en del selv som vi virkelig misliker?

EN god start er å nærme oss skyggene som vi ville et redd barn. Når vi nærmer oss oss selv med mildhet, medfølelse og dømmekraft, kan vi lytte på et dypere nivå. Denne enkle medfølelsen hjelper til med å belyse det som virkelig trengs for å føle seg bedre, lykkeligere og bemyndiget til å forandre våre liv.

Jegt tar tid, og forpliktelse til å jobbe med våre skygger. Men det er verdt det. EFT Tapping og Matrix Reimprinting er spesielt nyttige verktøy i skyggearbeid.

Fred,

Marian

Leave a Reply