Slik optimaliserer du nettstedet ditt for lokalt søk

By | October 20, 2021

7 SEO -strategier for å optimalisere ditt lokale virksomhetsnettsted

I løpet av det siste året (har det virkelig vært et år siden vi først gikk inn i COVID-19-modus ?!), har vi hørt mye om #ShopLocal-bevegelsen. Spesielt i løpet av ferien var folk fokusert på å kjøpe gaver i samfunnet for å støtte små bedrifter.

Retail Council of Canadas (RCC) fant at 90% av kanadierne hadde til hensikt å handle lokalt i feriesesongene 2020, og 83% foretrakk å kjøpe varer som også ble laget i Canada.

Nå som vi er forbi høytiden, er det viktig for småbedriftseiere å se fremover og tenke på måter å fortsette å markedsføre seg lokalt i 2021.

Det er så avgjørende å fokusere markedsføringsinnsatsen på å få lokal trafikk fra nettstedet hvis du driver en butikk foran butikken eller tilbyr en tjeneste som er innenfor et bestemt geografisk område.

Heldigvis er det en rekke ting du kan gjøre for å øke synligheten og nå målgruppen din. Slik rangerer du lokalt for å hjelpe deg med å nå målene dine i 2021:

1. Lag først en liste over regionene du vil målrette mot.

For eksempel, hvis du bor i nedre fastlandet i BC, kan det være lurt å inkludere søkeord som “Langley”, “Abbotsford”, “Surrey” og så videre i nettstedets innhold.

Inkluder byen din, det største hovedstadsområdet og provinsen din. Begynn nå å lage søkeordsetninger med lang hale for hver av disse. La oss bruke eksemplet på “interiørdesign”. I stedet for bare å bruke søkeordsetningen, kan du målrette mot “Surrey interiørdesign” og “BC interiørdesignere.”

2. Skriv en nettside eller et blogginnlegg dedikert til hver lokal søkeordfrase.

Nå som du har listen over søkeord du skal målrette mot, er det på tide å begynne å skrive!

For å optimalisere nettstedet ditt for lokalt søk, dryss søkeordene og geografiske plasseringene gjennom hele nettstedskopien din, slik at søkemotorene vil holde deg i tankene i søkeresultatene. Husk å ikke fylle innholdet med søkeord.

3. Skriv og legg ut nytt lokalt innhold med jevne mellomrom.

Å legge til nytt innhold på et nettsted, spesielt som et verdiskapende blogginnlegg, er avgjørende for hvert nettsted.

Når du oppretter nytt stedsbasert innhold med søkeordene dine, gjør det det du sier enda mer verdifullt-enten det er en pressemelding om noe du gjør i samfunnet eller en anmeldelse av en ny lokal tjeneste.

4. Legg til virksomhetsadressen din i bunnteksten av nettstedet ditt i tekst.

Hvis du lurer på hvordan du skal rangere lokalt, ikke glem å inkludere adressen din på nettstedet ditt! Dette fungerer ikke bare som en ledetråd som viser Google at du er en lokal bedrift, men det viser også besøkende på nettstedet at de er på rett sted.

Enda bedre: bygge inn et dynamisk Google -kart for å hjelpe kundene med å finne posisjonen din, vise posisjonen din med bilder og bygge tillit og troverdighet.

LES: Din guide til SEO -trender for 2021

Jeg vet at 2020 var et utfordrende, stressende år. Mange småbedriftseiere måtte kutte i budsjettene og lurer nå på hvor de best skal bruke pengene sine fremover.

Kundeadferd endret seg også. McKinsey & Company omtalte det som “homebody economy” i sin forskning på forbrukeratferd under pandemien. De definerte det som “De fleste har tenkt å forlate hjemmet for å handle nødvendigheter, men opprettholde lavt engasjement i delte tjenester.”

Her er hva dette atferdsskiftet betyr for SEO -trender i 2021.

Les mer ved å besøke oss online.

5. Bruk Google Min bedrift.

Google Min bedrift hjelper småbedrifter til å skille seg ut i søkemotorene. Uansett om det er et søkeresultat eller en kartforespørsel, gjøres det over fem milliarder søk globalt hver dag gjennom Google.

Det betyr at et stort publikum kan finne produktet eller tjenesten din raskt og enkelt. Ikke bare øker det synligheten din, det er også en gratis måte å optimalisere nettstedet ditt for lokalt søk.

6. Ta og del lokale bilder.

Tenk utover tekst mens du optimaliserer nettstedet ditt for lokalt søk. Ta bilder av virksomheten din for å vise hva du har å tilby, og del autentiske bilder i stedet for arkivbilder.

Gjør et poeng å ta bilder av virksomheten din som gjør ting i samfunnet. Navngi deretter disse bildene når du legger dem ut på nettstedet ditt eller bloggen med filnavn, inkludert dine lokale søkeordsetninger.

Hvorfor? Fordi alle bildene som brukes på nettstedet ditt, har lokaliserte søkeordfrasfilnavn og alt -tagger.

Så hvis noen går inn på Google Fotosøk og ser etter “beste interiørarkitekt i Surrey”, hvis du har et bilde med det filnavnet, kommer bildet ditt ut øverst.

7. Utnytt kraften til gjennomgangsnettsteder.

Opprett gratis forretningskontoer med noen av de store anmeldelsessidene som Yelp, Google, Yellow Pages, Insider Pages, Angie’s List, etc., og oppmuntre dine kunder og faste til å skrive anmeldelser om virksomheten din.

Når du optimaliserer nettstedet ditt for lokalt søk, er det også viktig å fokusere på metoder utenfor nettstedet for å øke resultatene, men det er en annen samtale! Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal rangere lokalt ved hjelp av metoder utenfor nettstedet, kan du kontakte oss.

Start med å ta deg tid til å gå gjennom nettstedet ditt og følg disse SEO -tipsene, så er du godt i gang med å få flere lojale kunder gjennom 2021 og fremover!

Til din virksomhets suksess,

Susan

Leave a Reply