Vil du effektivisere markedsføringsprosessen? Bruk disse toppmarkedsføringsautomatiseringsprogramvarene!

By | October 16, 2021

Markedsføringsautomatisering er en av de store prosessene som hjelper bedrifter ikke bare med å automatisere sine repeterende markedsføringsoppgaver, men de kan også bidra til å spore og måle ytelsen til kampanjer. Ved å bruke dette verktøyet kan du også øke produktiviteten og forbedre effektiviteten ved å redusere manuelle handlinger. Hvis vi snakker om markedsføringsautomatisering, refererer det først og fremst til en kategori programvare som hjelper til med å automatisere, måle og effektivisere markedsføringsoppgaver og arbeidsflyter på en effektiv måte. Enten du eier et stort MNC eller nettopp har startet et nytt foretak, er markedsføringsautomatisering et must for deg. Her er hvorfor du bør bruke denne programvaren: –

Generer toppkvalitetsemner

I enhver virksomhetsvekst er et av de viktigste trinnene generering av bly. Ved å bruke robuste automatiseringsløsninger for markedsføring, kan du generere potensielle kunder av topp kvalitet. Dette vil gi deg et mer detaljert og rikere bilde av potensiell kundeadferd. Dessuten kan du drive bredere markedsføringskampanjer som tilpassede e-poster, triggerbaserte markedsføringsmeldinger, Twitter/Facebook-meldinger, etc.

Ta informerte beslutninger med bedre data

Få bedrifter vet hvordan de skal samle inn/bruke store data. Markedsføringsautomatisering vil gi deg en ultimate plattform for analyse- og dashbordsystemer, innsamling/lagring av data og rapportering om lukket sløyfe. Slike plattformer er også de robuste løsningene som ikke bare hjelper til med å måle kampanjer, men også hjelper til med å bestemme forbrukeratferd med et begrenset budsjett.

Øk bedriftens inntekter

Investering i markedsføringsautomatiseringsplattform kan hjelpe deg med å rettferdiggjøre investeringen på forhånd hvis du bruker den på en skikkelig måte. Dette vil hjelpe deg med å øke salgsmulighetene fra potensielle kunder av topp kvalitet. Du vil få god avkastning på investeringene dine med automatiseringsprosessen.

Effektiviser salgs- og markedsføringsprosessene dine

Med de beste løsningene kan du effektivisere salgs- og markedsføringsprosessen. I salg og markedsføring er kommunikasjon nøkkelen for å gjøre hele prosessen jevnere. Gjennom automatisering har blykvalifisering og pleie blitt enkelt.

Generer detaljerte rapporter

Denne programvaren hjelper deg også med å overvåke og spore alle kanalene på en enkel måte. Når du får data, kan du lage innsiktsfulle rapporter for å lagre dem. Rapporten hjelper deg med å analysere grafer og statistikk for forskjellige kampanjer og finne ut hvilken kampanje som gir gode resultater.

Tidsbesparelse

Hvis du står overfor problemer med å automatisere dine vanlige markedsføringsoppgaver, er bruk av markedsføringsautomatiseringsprogramvare den beste avgjørelsen for deg. Det vil hjelpe deg ikke bare med å automatisere markedsføringsoppgavene dine, men også for å spare tid. Derfor kan du fokusere mer på andre markedsføringsstrategier. Dessuten kan du også lage kampanjer for å sende planlagte, tilpassede e-postmeldinger til kundene, automatisere meldinger for forskjellige sosiale mediekanaler og konfigurere auto-respondere for daglig oppfølging.

Gi utmerket kundeopplevelse

Hovedtrekk ved markedsføringsautomatisering er at du kan gi kundene dine en god opplevelse ved å bruke denne programvaren. Når det gjelder denne teknologien, hjelper det å sende atferdsutløste e -poster uten problemer. Enten du vil bla gjennom bestemte produkter, registrere e -post eller forlate varer i kurven, kan denne løsningen hjelpe.

Med andre ord kan vi si at markedsføringsautomatisering er et kraftig verktøy som hjelper gründere til å vokse virksomheten sin. Men alt du trenger er å finne den rette plattformen akkurat for deg.

Topp 6 markedsføringsautomatiseringsprogramvare som alle bedriftseiere bør bruke

Her gir vi deg en omfattende liste over de beste tilgjengelige automatiseringsverktøyene for markedsføring, som du kan velge som passer best for deg.

Hotspot – Den beste markedsføringsautomatiseringsprogramvaren noensinne

I markedsføringsverdenen er et av de kjente navnene Hotspot. Ved å bruke denne innkommende markedsføringsprogramvaren kan du enkelt automatisere et stort antall oppgaver i stor skala. Dette vil også hjelpe deg med å tilpasse svært målrettede og sofistikerte arbeidsflyter med en visuell editor. Det er også nyttig å administrere komplekse kampanjer eller oppfølgingsmeldinger på en enkel måte ved å bruke flere berøringspunkter på hele kundereisen. Hvis du vil automatisere e -postene dine ved hjelp av dryppskampanjer, er dette den beste programvaren for deg. Hvis vi snakker om månedlig avgift, vil du finne den nominell.

Active Campaign – Den ultimate programvaren for små bedrifter

Mange bedrifter foretrekker å bruke Active Campaign for markedsføringsautomatisering. Som den beste visuelle automatiseringsbyggeren, kommer den med dra og slipp -funksjonalitet på markedet i dagens dato. Det beste er at alle kan bruke det enkelt. Uansett, uansett ferdighetsnivå – du kan enkelt sette opp både enkel og kompleks markedsføringsautomatisering. Denne programvaren har alt fra hendelsessporing til nettstedsporing og automatiseringsmål til delte handlinger. Når det kommer til abonnementet, kommer det med netthandelsintegrasjoner, leadscoring og e -postmarkedsføring.

GetResponse – Kom utstyrt med de beste funksjonene

Hvis du leter etter de rimeligste og kraftigste automatiseringsløsningene for markedsføring, vil bruk av GetResponse være det beste svaret. Denne programvaren er ideell for store organisasjoner og små bedrifter. Dette er den beste plattformen for å automatisere markedsføringsprosesser. Ved å bruke dette verktøyet kan du nyte en rekke fordeler som å få engasjement fra nettstedstrafikk, gjenopprette forlatte vogner og øke salget. Dessuten kan du enkelt sette opp en automatisert kundereise ved å bruke filtre, handlinger og betingelser.

OptinMonster – Perfekt for å generere potensielle sider for landingssider

Hvis vi snakker om OptinMonster -programvare, er det ganske annerledes enn andre plattformer. Dette er et ultimat tilpasset oppkjøps- og blygenereringsverktøy som lar deg øke salget, minimere forlatelse av handlevogn og utvide e -postlisten din. Ved å bruke denne plattformen kan du enkelt designe nettstedskampanjer, popup-vinduer og landinger med høy konvertering. Når du registrerer deg, får du 14 dager uten risiko. Men hvis du ikke er helt fornøyd, kan du få en 100% refusjon uten spørsmål.

Salesforce Pardot – Ideell for B2B -markedsføring

I dagens dato er Salesforce en av de kjente og mest anerkjente CRM -løsningene. Ikke overraskende får denne programvaren den øverste rangeringen på listen. Det er spesielt designet for B2B -organisasjoner. Noen viktige funksjoner inkluderer salgsintegrasjon, e -postmarkedsføring, smart leadgenerering og jevn kundebehandling. Den bruker AI -kraft til å utarbeide den beste salgsstrategien og forbedre markedsføringsinnsatsen. Med sin innsiktsfulle rapport kan du enkelt finne ut hvilke kampanjer som fungerer og hva som må forbedres. Den tilbyr også en rimelig prisplan å velge mellom.

ConvertKit – Forbedret programvare for nybegynnere

For de som bruker markedsføringsautomatiseringsprogramvare for første gang, vil investering i ConvertKit være det beste alternativet. Det regnes imidlertid som den beste e -postmarkedsføringsprogramvaren; men den har mer avanserte funksjoner. Enten du selger SaaS, driver en e-handelsvirksomhet eller et innholdsside, kan du få suksess ved å bruke dette verktøyet. Den tilbyr en gratis evig plan for opptil 500 abonnenter. Men det er ingen visuelle automatiseringstrakter.

For å oppsummere er det en veldig skremmende oppgave å finne det riktige markedsføringsautomatiseringsverktøyet for bedrifter. Stort sett er det ingen enkelt plattform som er perfekt for alles løsning. Så du må velge verktøyet i henhold til dine spesifikke behov. Så, hva tenker du? Bare velg den riktige plattformen i dag og forbedre markedsføringsprosessene dine dramatisk.

Leave a Reply